Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Sinterklaas

Dit zijn de leukste last minute Sinterklaascadeaus onder de 20 euro

Advertentie

Nog even en Sinterklaas staat voor de deur. Heb je inmiddels al een mooi cadeau gekocht voor jouw favoriete keukenprins(es) of ben je er door alle drukte nog niet aan toe gekomen? Wij tippen zeven leuke Sinterklaas cadeaus onder de 20 euro en vertellen je meteen waar je ze kunt halen. Dat scheelt jou een hoop gezoek in winkels!

Sinterklaascadeaus

Ben jij nog op zoek naar leuke Sinterklaascadeaus om in de zak te stoppen? Zoek niet verder, want wij hebben onze favoriete culi cadeautjes op een rij gezet:

Wil je iedere week de beste recepten en kooktips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Bijzondere ballen

Zodra het Sinterklaasfeest voorbij is, mag de kerstboom in huis. Hang jij de boom ook het liefst vol met bijzondere kerstballen? Dan zijn er heel wat kitscherige kerstballen die je in huis móét halen om ervoor te zorgen dat jouw boom er straks bijna eetbaar uitziet. Lotus tipt ze allemaal in dit artikel. Al weten we zeker dat deze bijzondere bal sowieso een succesnummer gaat zijn:

Avocadotoastkerstbal

€ 4,99
Cover voor Avocadotoastkerstbal

2. Een fijn kookschort

Morst jouw koekenbakker nog wel eens tijdens het bakken van een taart of zijn er bij jou thuis al flink wat witte shirts gesneuveld door spetters van rode saus? Daar kun je met het juiste presentje verandering in brengen. Kies een fijn kookschort uit en inpakken maar. Deze vrolijke groene variant is op de redactie favoriet, alleen al omdat ‘ie ook nog in een kindervariant verkrijgbaar is. Leuk voor als je samen koekjes gaat bakken!”

Kinderkeukenschort

€ 14,95
schort

3. Een mooi kookboek

Gelukkig is er flink wat keus uit kookboeken als je op zoek bent naar Sinterklaascadeaus onder de 20 euro. Ben je bijvoorbeeld de standaard vleesschotel tijdens het gourmetten zat? Geef je moeder dan wat meer inspiratie met het boek Gourmetpret van Danny Jansen. Ben je gek op snelle gerechten die makkelijk te bereiden zijn? Dan tippen wij De Snelle Bakplaat van Rukmini Iyer. Of kijk alvast vooruit met de beste kerst kookboeken vol inspiratie.

4. Je eigen receptenboek

Voorkom dat jouw fijne familierecepten of favoriete gerechten uit Foodies niet verloren gaan door ze in dit leuke receptenboek te plakken of schrijven. Binnenin is ruimte voor maar liefst dertig verschillende recepten die je kunt ordenen in de inhoudsopgave. Zo raak je nooit meer een recept kwijt!

Receptenboek

€ 17,50
Cover voor Receptenboek

5. Chocola? Ja!

Vergeet diamanten, chocolade is de beste vriend van iedere dame en heer. Wie zoet is krijgt lekkers en wat past er beter bij pakjesavond dan een letter van ons favoriete snoepgoed? Het is misschien standaard, maar je haalt er zo eentje in huis en kunt het natuurlijk combineren met andere kleine cadeaus. Geen fan van de traditionele letter? Wij tippen zeven alternatieve varianten waar jij je sowieso over gaat verbazen.

6. Culisokken

In de winter zitten we het liefst met dikke sokken op de bank, maar als foodie doe je dat natuurlijk wel in stijl. In plaats van dat deze vrolijke sokken met ijsjes je laten bibberen, houden ze je nu juist warm. Met dit sinterklaas cadeau onder de 20 euro zal menig familielid of vriend nog blijer zijn dan Dobby in Harry Potter and the Chamber of Secrets!

Vrolijke sokken

€ 11,95
Cover voor Vrolijke sokken

7. Iedere maand een cadeautje

Wil jij jouw favoriete kookgek niet één, niet twee, maar zelfs drie keer verrassen? Dat kan! Voor slechts € 30,- geef jij een halfjaar Foodies cadeau en inspireer jij de begunstigde om nog meer lekkers voor jou op tafel te zetten. Ook leest hij of zij elke editie alles over de lekkerste ingrediënten, mooiste goodies en meest inspirerende koks. Het cadeauabonnement stopt automatisch. We snappen dat dit moois té leuk is om weg te geven, dus je kan Foodies uiteraard ook cadeau doen aan jezelf. Wij zullen het niet doorvertellen!

sinterklaascadeaus
Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!