Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Olof B&B vol liefde Gig

Vers van de pers: Olof uit B&B vol liefde in GiG commercial en meer!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Olof uit B&B vol liefde debuteert in GiG commercial

De 75-jarige Olof uit B&B vol liefde stapt de reclamewereld in. Hij debuteert namelijk in de nieuwste GiG Hard Seltzer commercial. Het drankje scoort goed onder jongeren en met name bij studenten valt het goed in de smaak. Met de 75-jarige Brabander Olof Ormeling – publiekslieveling uit B&B vol liefde – als hoofdrolspeler in de commercial hoopt het merk een nieuwe doelgroep aan te spreken. De boodschap? Grow up- Don’t grow old! 

Olof B&B vol liefde Gig

Wil je deze culi-nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Restaurant Bougainville volgens Tripadvisor tot beste ter wereld

Iedereen maakt wel eens gebruik van Tripadvisor tijdens een stedentrip. De bekende review website reikt ieder jaar de Travellers’ Choice Awards uit aan 1% van de beste restaurants ter wereld, op basis van de beoordeling op de site. Het Amsterdamse restaurant Bougainville is nu uitgeroepen tot ’s werelds beste finedining restaurant! Benieuwd naar de volledige lijst finedining restaurants? Kijk op tripadvisor.ca/TravelersChoice-Restaurants

Smaakmuseum naar Het Groot Handelsgebouw Rotterdam

Zaterdag 14 oktober a.s. strijkt kunstenaar en Creative Chef Jasper Udink ten Cate met zijn rondreizende pop-up restaurant ‘Het Smaakmuseum’ neer in Rotterdam. Het Groot Handelsgebouw zal dan omgetoverd worden tot een plek waar gasten al hun zintuigen kunnen laten prikkelen en zich laten trakteren op een uniek menu. Zaterdagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur kun je aanschuiven bij een bijzondere lunch. Je wordt niet alleen verrast door heerlijk eten, maar ook door een heuse tentoonstelling aan táfel! Wil je daarbij zijn? Kijk voor meer informatie en tickets op hetsmaakmuseum.nl

Het Smaakmuseum

Lees ook:

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!