Advertentie
Olof uit B&B vol liefde debuteert in GiG commercial
De 75-jarige Olof uit B&B vol liefde stapt de reclamewereld in. Hij debuteert namelijk in de nieuwste GiG Hard Seltzer commercial. Het drankje scoort goed onder jongeren en met name bij studenten valt het goed in de smaak. Met de 75-jarige Brabander Olof Ormeling – publiekslieveling uit B&B vol liefde – als hoofdrolspeler in de commercial hoopt het merk een nieuwe doelgroep aan te spreken. De boodschap? Grow up- Don’t grow old!
Wil je deze culi-nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Restaurant Bougainville volgens Tripadvisor tot beste ter wereld
Iedereen maakt wel eens gebruik van Tripadvisor tijdens een stedentrip. De bekende review website reikt ieder jaar de Travellers’ Choice Awards uit aan 1% van de beste restaurants ter wereld, op basis van de beoordeling op de site. Het Amsterdamse restaurant Bougainville is nu uitgeroepen tot ’s werelds beste finedining restaurant! Benieuwd naar de volledige lijst finedining restaurants? Kijk op tripadvisor.ca/TravelersChoice-Restaurants
Smaakmuseum naar Het Groot Handelsgebouw Rotterdam
Zaterdag 14 oktober a.s. strijkt kunstenaar en Creative Chef Jasper Udink ten Cate met zijn rondreizende pop-up restaurant ‘Het Smaakmuseum’ neer in Rotterdam. Het Groot Handelsgebouw zal dan omgetoverd worden tot een plek waar gasten al hun zintuigen kunnen laten prikkelen en zich laten trakteren op een uniek menu. Zaterdagmiddag van 12:00 tot 15:00 uur kun je aanschuiven bij een bijzondere lunch. Je wordt niet alleen verrast door heerlijk eten, maar ook door een heuse tentoonstelling aan táfel! Wil je daarbij zijn? Kijk voor meer informatie en tickets op hetsmaakmuseum.nl
Lees ook:
Shaken en strainen: cocktailtechnieken met Tess Posthumus
De Michelinsterren van 2023: dit zijn de winnaars
Onze tips
WIN Foodies kerstcadeautjes: een cadeaubon voor een diner bij Zoldering van Sherry Wijnen
Herman den Blijker onthult zijn culinaire reis naar een topcarrière
Foodies test Freasy: wat vinden wij van diepvriesmaaltijden?
Vers van de pers: pasta van Toscanini bij je thuis en meer!
Dubai chocolade: wat is het en waarom is het zo’n trend?
Vers van de pers: gezonde snackmuur op school, KULT Kefir en meer!
Sneak peek: dit kun je verwachten in Het Grote Kerstnummer van Foodies
Pepernoten met gekke smaken getest: alleen deze nieuwe variant is écht lekker
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?