
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
Pumpkin Spice Latte terug bij Starbucks
Er is geen twijfel over mogelijk dat de Pumpkin Spice Latte een van de favoriete drankjes van Starbucks is! De ultieme herfstklassieker is vanaf vandaag weer terug, zowel in een warme als een koude variant. Daar wordt toch iedereen blij van? En dat niet alleen, naast het bekende drankje introduceert Starbrucks ook nog eens de Pumpkin Spice Donut: een heerlijke donut met pompoensmaak. Proeven? Het nieuwe menu is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Starbucks vestigingen in Nederland.


Doe mee met de Verspillingsvrije Week
Ook dit jaar staat de tweede week van september (9 t/m 15 september) in het teken van Verspillingsvrije Week. Dit jaarlijkse initiatief van Samen Tegen Voedselverspilling moedigt iedereen aan om deze periode verspillingsvrij te kopen, koken en bewaren. Speciaal daarvoor kun je bij Too Good To Go, ’s werelds grootste marktplaats voor voedseloverschotten een gratis receptenboekje downloaden met 7 zero waste recepten. Wil je ook meedoen aan de week? Bekijk deze tips om minder eten weg te gooien.
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Nieuw seizoen van Heel Holland Bakt 2024
Bakkers opgelet: het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt 2024 gaat bijna van start! Zet zondag 27 oktober alvast in je agenda (en bedenk vast welk baksel je dan gaat maken!), want dan is de eerste aflevering van je favoriete bakprogramma te zien bij Omroep Max op NPO 1. Volgens de vaste juryleden Janny en Robèrt belooft het weer één groot bakfeest te worden. Benieuwd naar de deelnemers? Deze worden binnenkort bekendgemaakt.

Onze tips

Nieuw seizoen van Heel Holland Bakt 2024 gaat bijna van start!

Strijd tegen verspilling: No Waste Army

No waste: 6 tips om minder eten weg te gooien

Zelf maken: pumpkin spice specerijenmix

Van cocktail tot limo: leer het in de workshop van The Good Spice & Foodies Magazine

GEWONNEN: 3x 2 kaarten voor Cinema Culinair

Dit zijn dé smaken van het moment

Waarom iedereen deze zomer Mexicaans kookt (en jij straks ook!)
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?