Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Rukmini Iyer: Het Groene Kookboek

Vers van de pers: Rukmini-week en veel meer!

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Rukmini-week

Ben jij net als wij ook groot fan van Rukmini Iyer? Let dan goed op! Vanaf volgende week, maandag 10 juni, is het Rukmini-week bij Foodies! De hele week staat in het teken van de lekkerste recepten uit haar kookboeken, een Q&A over haar nieuwste boek én een toffe winactie. Houd onze website en socials in de gaten en wees er als eerste bij!

Foto: ©Jurriaan Huting

Rukmini Iyer: Het Groene Kookboek
24H Chefs

24H Chefs kookmarathon groot succes!

Misschien heb je het meegekregen: op zondag 26 mei vond de 24H Chefs: kookmarathon plaats, waarbij allerlei Nederlandse topchefs non-stop kookten om geld in te zamelen voor het Princes Máximacentrum. En met succes, op deze dag werd namelijk € 195.000 opgehaald! Organisator en bedenker Tjitze van der Dam: “Het blijven voor mij de meest bijzondere 24 uur van het jaar. Het is fantastisch om iedereen weer bij elkaar te brengen en als één grote familie een vuist te maken voor de allerkleinsten.”

Nieuw: innocent kids smoothies

Gezonde tussendoortjes voor de kids? Die zijn niet altijd makkelijk te vinden. Nu daarom nieuw in het koelschap: innocent kids smoothies. 100% fruit, in een knoeiproef en superhandige slurpverpakking. Zet je koelkast er vol mee, en neem ze overal mee naartoe als tussendoortje. De nieuwe smoothies zijn er in twee smaken: sinaasappel, mango & ananas én aardbeien, frambozen & appels. Vanaf nu te koop bij de meeste grote supermarkten.

 

 

innocent kids smoothies
Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!