Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Win een jaar lang lijnzaad van Smaakt

WIN: Een jaar lang lijnzaad én inspiratie voor je moestuin

In samenwerking met Smaakt
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Samen met Smaakt geven we nu wel een hele grote prijs weg. Je maakt namelijk kans op een jaar lang lijnzaad én een jaar lang inspiratie voor je moestuin met een abonnement op Gardeners’ World Magazine. Doe snel mee en maak kans!

Win een jaar lang lijnzaad met Smaakt

Maak nu kans op een jaar lang lijnzaad (15 verpakkingen) én een jaarabonnement op Gardeners’ World Magazine. Zo heb je het komende jaar niet alleen genoeg ingrediënten in huis voor de lekkerste recepten met lijnzaad, maar ook nog eens inspiratie voor je moestuin!

Bij Smaakt geloven ze dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage levert aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Een keuze met impact voor jezelf, voor jouw omgeving en de toekomst. Daarnaast zijn al hun producten 100% biologisch.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Smaakt: 100% biologisch

Goed voor jezelf, goed voor jouw omgeving, dat is Smaakt. Niet alleen het lijnzaad, maar ook alle andere producten van Smaakt zijn biologisch. De voedingsmiddelen zijn onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd en er worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

Smaakt heeft bovendien een groot assortiment aan vegan producten. Ook werkt Smaakt met duurzame verpakkingen met FSC gekeurd papier en BioBased folie.

Zo maak je kans

Om deze kans te maken op een jaar lang lijnzaad van Smaakt én een jaarabonnement op Gardeners’ World Magazine, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 14 juli 2024.

Winactie een jaar lang lijnzaad én inspiratie voor je moestuin

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!