Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Seafarm Fruits de Mer Festival

GEWONNEN: 3x 2 tickets voor het Seafarm Fruits de Mer Festival

In samenwerking met MSC
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Mede om World Ocean Day te vieren mogen we 3x 2 tickets weggeven (t.w.v. € 115,- per ticket) voor het Seafarm Fruits de Mer Festival. Benieuwd hoe je kans maakt? Lees snel verder!

Seafarm Fruits de Mer Festival

Op zaterdag 15 juni 2024 is het zover, dan vindt het jaarlijkse Seafarm Fruits de Mer Festival in Kamperland, aan de Oosterschelde plaats. Ideaal voor een uitje naar Zeeland dus!

Aan de rand van de Oosterschelde – met uitzicht op de Stormvloedkering – zorgen Dave en Adri Bout met hun team al zo’n 25 jaar voor innovatie, ondernemerschap en visie met de kweek van tarbot en tong op land en het verwateren van oesters, mesheften en schelpen in ons eigen bronwater voor de groothandel. Zo weet de keukenbrigade van Seafarm Restaurant weet als geen ander hoe je vis en schelpen fantastisch klaarmaakt. 

Seizoensopening

Tijdens het festival wordt de seizoensopening van fruits de mer gevierd. We mogen 3x 2 tickets Seafarm Fruits de Mer Festival weggeven. Dit omvat onder andere een rondleiding bij Seafarm – marktleider in schaal- en schelpdieren.

Daarnaast geniet je ook nog eens van een lunch, boordevol met fruits de mer, mét prachtig uitzicht over de Oosterschelde. Goed om te weten: drankjes zitten niet bij het arrangement inbegrepen. Deze reken je achteraf alsnog af bij het restaurant.

Je kunt kiezen tussen de tijdsloten van 10.30 uur of 14.15 uur, houd hier rekening mee met je planning.

Seafarm Fruits de Mer Festival

Restaurant Seafarm

Bij het restaurants van Seafarm kun je het heel jaar terecht voor het lekkerste uit de zee. Zo geniet je van de allerbeste en meest verse vis, schaal- en schelpdieren, die natuurlijk MSC gecertificeerd zijn.

Met een fantastische locatie aan de Oosterschelde én een uitzicht op de Deltawerken is het leven goed bij het restaurant van Seafarm. Puur en zout, je kunt het proeven!

Zo maak je kans

Om kans te maken op de tickets hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons per mail. Meedoen kan tot 12 juni 2024.

Zorg er uiteraard ook voor dat je beschikbaar bent op zaterdag 15 juni 2024 voor het Seafarm Fruits de Mer Festival.

< Deze winactie is gesloten >

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!