Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Culinaire reis Bonaire

GEWONNEN: een culinaire reis naar Bonaire!

In samenwerking met Tourism Corporation Bonaire
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Nog geen vakantieplannen? Geen probleem! Los de kruiswoordpuzzel op in het extra dikke vakantienummer van Foodies en maak kans op een onvergetelijke culinaire vakantie naar Bonaire voor twee personen!

Bestel het vakantienummer van Foodies

Vakantie naar Bonaire

Bonaire is een eiland in het zuidelijk deel van de Caribische Zee waar het altijd zomer is. Veel toeristen weten het eiland te vinden omdat je er goed kunt snorkelen en duiken, maar wist je dat je ook héél goed kunt eten op Bonaire? Van lokale foodtrucks tot de lekkerste restaurants, tijdens deze 8-daagse vakantie laten we je het beste van het eiland zien. Zo krijg je een rondleiding door een rumdistilleerderij, dineer je in het prachtige restaurant Senang van Jonnie en Thérèse Boer en geniet je van fine dining met prachtig zeezicht bij Ingridiënts. En natuurlijk heb je tussen het culinaire genieten door genoeg tijd om op het strand te liggen of het eiland op eigen houtje te verkennen.

Culinaire reis

Ondanks dat Bonaire niet zo groot is vind je er een behoorlijke diversiteit aan natuur en cultuur. Het is een populaire vakantiebestemming voor duikers en foodies, daarnaast is het eiland perfect om tot rust te komen op de vele mooie stranden. Bonaire is onlangs ook nog eens uitgeroepen tot Culinaire Hoofdstad door de World Food Travel Association. Van pastechi tot aan haute cuisine, je vindt het op dit heerlijke eiland.

Brass Boer Bonaire

Dit is er inbegrepen bij de culinaire reis naar Bonaire:

Heen- en terugvlucht Amsterdam – Bonaire

(aangeboden door Tourism Corporation Bonaire)

7 overnachtingen in Resort Bonaire

(een heerlijk resort met zwembad, omringd door een fantastisch zandstrand)

Rondleiding en proeverij bij The Cadushy Distillery

(+ een fles Rom Rincón rum cadeau)

Diner voor 2 personen bij Ingridiënts

(een fine dining-restaurant met prachtig zeezicht, gelegen op het terrein van Buddy Dive Resort Bonaire)

Diner voor 2 personen bij Senang

(restaurant van Jonnie en Thérèse Boer, een gezellige bar met een oriëntaalse keuken, gelegen op het terrein van Delfins Beach Resort)

partners vakantie Bonaire

Hoe maak je kans?

Om kans te maken op deze culinaire reis voor twee personen los je de culinaire puzzel op in het extra dikke vakantienummer van Foodies. Na het invullen van de puzzel maak je met de letters uit de gekleurde vakjes één woord. Dat woord vul je, samen met je gegevens op deze pagina in. De prijsvraag sluit op 31 augustus 2023. Op 1 september maken we de winnaar van de vakantie naar Bonaire voor 2 personen bekend. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De reis is op basis van beschikbaarheid te boeken tot september 2024 (m.u.v. 18 december – 14 januari). Je hebt dus alle tijd om een goed moment te kiezen om van deze heerlijke vakantie te genieten!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Foodies vakantienummer

Lees ook: Hotspots op Bonaire: de beste restaurants, foodtrucks & tips

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!