Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
personal surprise LMG

Zó verras je jouw vader dit jaar met Vaderdag

Advertentie

Vaderdag staat voor de deur! Speciaal voor jou selecteerden wij de leukste cadeaus voor de leukste vaders! Van een mooie wijn, tot een unieke snijplank en een heerlijk BBQ-pakket.

Het lekkerste vlees van Beef&Steak

Samen met je vader op een mooie zomerdag barbecuen? Op beefensteak.nl bestel je met het grootste gemak het beste vlees voor de lekkerste gerechten en recepten. Ga aan de slag en maak restaurantwaardige gerechten als Bavette Rollade, Pork Belly Burnt Ends en Wagyu Shortribs. En ook voor de BBQ-favorieten als Iberico Ribfingers en USA St. Louis Style Spareribs zit je bij ons helemaal goed. Je vindt de recepten, producten en benodigdheden op beefensteak.nl.

Beef&Steak bezorgt door heel Nederland en in Nederlandstalig België met ruime bezorgtijden en duurzame verpakkingen. Bestel je van dinsdag t/m vrijdag voor 11.00 uur? Dan heb je jouw levering dezelfde avond huis.

Ga deze zomer voor kwaliteit en kies voor Beef&Steak. Om de kwaliteit van écht goed vlees zelf te ervaren krijgen lezers van Foodies 5% kennismakingskorting. Gebruik de code “FDM21BS”, leuk voor bijvoorbeeld Vaderdag!

beef en steak LMG

Een uniek en persoonlijk BBQ-cadeau

Kan jij ook niet wachten om weer te BBQ’en? Neem een tof cadeau mee naar je barbecuefeest! Want hoe uniek is een cadeau waarop je je leukste boodschap of stoerste design laat laser graveren? Bij personalsurprise.nl hebben ze de leukste BBQ-cadeaus, bijvoorbeeld deze BBQ set, die bestaat uit een snijplank met een professionele trancheerset: een voorsnijmes, een mes en een vleesvork, mét een handige opbergtas. Ze graveren jouw eigen ontwerp op de snijplank. Of kies een leuk bestaand design in de webshop.

Tof cadeau voor de echte grillmaster of als Vaderdagcadeau! Profiteer van €7,50 korting via personalsurprise.nl/home/foodies-bbq-setVoor Foodies lezers € 27,45 (normaal €34,95).

personal surprise LMG

Ventoux verwenpakket met wijnen

Verwen vader eens met dit prachtige pakket vol met zondoorstoofde, bright and shining, zuidelijke Rhône-wijnen van de voet van de Mont Ventoux. Met zorg geselecteerd door de vinologen van Mondovino. Een geweldige remedie tegen neerslachtigheid en andere zomerdip-emoties. Heerlijke wijnen voor bij troostrijk voedsel als sudderlappen of bij luxe grillgerechten van de BBQ.

Veel zon, een droog klimaat en verkoeling in de vorm van de mistral: de druiven hebben het prima getroffen daar rondom de Ventoux. Dankzij het gunstige klimaat én een grote dosis toewijding van de kundige wijnmakers zijn de wijnen zowel geconcentreerd als verfijnd zijn en altijd soepel en fruitig.

ventouw verwenpakket LMG

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!