Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Zoete stropen van Steviala

Dit zijn de beste zoete stropen zónder zoetstof of toegevoegde suikers

In samenwerking met Steviala

Advertentie

De nieuwste stropen van Steviala zijn dé toevoeging aan een gezonde leefstijl. Voor iedereen die bezig is met zijn of haar lichaam en die gezonde voeding daarbij erg belangrijk vindt heeft Steviala nu vier verschillende stropen op de markt gebracht. Naast dat ze erg lekker zijn hebben ze nog een gemene deler: ze zijn allemaal vrij van zoetstoffen en toegevoegde suikers!

Zoete stropen van Steviala

Al meer dan tien jaar is Steviala een begrip in de wereld van suikervrije producten. Wat begon als een webshop voor producten gezoet met stevia zoetstof, is Steviala nu een welbekende merknaam met een compleet assortiment aan eigen suikervrije producten. Bij alle producten ligt de nadruk op zoet, maar dan wel van natuurlijke oorsprong. Van suikervervangers en chocolade op basis van stevia zoetstof en/of erythritol, tot suikervrije stropen op basis van bijvoorbeeld steviolglycosiden.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Stropen zónder zoetstoffen

Sinds december 2021 verkoopt Steviala ook stropen zónder zoetstoffen en toegevoegde suikers. Zoet zonder zoetstoffen of toegevoegde suikers, dat klinkt toch als muziek in de oren? Deze stropen bevatten geen zoetstoffen of toegevoegde suikers. Daarmee zijn ze uniek in Nederland, en zelfs in Europa! Steviala is de eerste producent die dit soort stropen aanbiedt. De stropen zijn gemaakt op basis van Fructo-oligosacchariden (FOS afgekort). Dit zijn natuurlijke zoete vezels, ook wel bekend als één van de beste bronnen voor prebiotica. Deze vezels vind je normaal gezien bijvoorbeeld terug in bananen, uien en prei. FOS hebben géén invloed op de bloedsuikerspiegel, dat betekent dat de bloedsuikerwaardes stabiel blijven bij consumptie van de stropen. Dit maakt de nieuwste stropen ook zeer geschikt voor diabetici. Zo kun je zonder al te veel moeite alsnog genieten van zoete stroop over je pannenkoeken!

Verschillende smaken

Er zijn op dit moment vier verschillende stropen verkrijgbaar via www.steviala.eu. De Steviala Heavenly Dark is een boter-karamel stroop, vergelijkbaar met een schenkstroop voor over bijvoorbeeld pannenkoeken. De Steviala Caramel Crush is een salted-caramel stroop. Voor fans van fruitstropen is de Steviala Supreme Strawberry, een aardbeien stroop, een echte aanrader. Haal tot slot de zomer in huis met de Steviala Pure Passion, een stroop met passievruchten.

Kortom; bak komend weekend heerlijke pancakes voor het ontbijt en maak ze extra lekker met de zoete stropen van Steviala! Bestel snel en ontvang tot en met 30 juni 2022 20% korting op het hele assortiment met de code FOODIES.

Steviala zoete stropen

Alle stropen zijn low calorie, vegan, koolhydraatarm, lactosevrij en glutenvrij (conform regulering 828/2014). De stropen zijn verkrijgbaar in een handige afsluitbare knijpfles van 420 gram.

Lees ook:

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!