Pannenkoeken recept

Hou je ook zo van versgebakken pannenkoeken? Een goed pannenkoeken recept is bij ons niet alleen favoriet als avondeten, juist bij het ontbijt smullen we er ook van! Om je te inspireren verzamelden we onze favoriete pannenkoeken recepten voor bij het ontbijt. Wat dacht je bijvoorbeeld van carrotcake-pannenkoekjes of kwarkpannenkoekjes met bosvruchten?

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Pannenkoekenontbijt met bosvruchten

Niets doet jou je bed sneller verlaten dan bijvoorbeeld de geur van pannenkoeken op zondagochtend. Maak ze ook eens in de oven met dit heerlijke recept. Zo kan jij na het voorbereiden nog even een half uurtje onder de warme lakens, wachtend op je ontbijtje.

> naar het recept: pannenkoekenontbijt met bosvruchten

2. Pannenkoeken recept: gezonde carrotcake-pannenkoekjes

Ontbijten met taart gaat je misschien een tikje te ver, maar ontbijten met deze gezonde carrotcake-pannenkoekjes kan wel! Lekker met een frisse topping van kwark en sinaasappel. Krijg je spontaan ook zo’n trek? Duik snel de keuken in, of bewaar het recept voor een ander weekend.

> naar het recept: gezonde carrotcake-pannenkoekjes

pannenkoeken recept: carrotcake-pannenkoekjes

3. Super spinaziepannenkoeken van Jamie Oliver

De kracht van Jamie Oliver? Recepten bedenken die niemand anders bedenkt! Zoals deze super spinaziepannenkoeken. Gezond, gifgroen en te beleggen met wat je ook maar lekker vindt. Dat is nog eens een verrassend pannenkoeken recept!

> naar het recept: super spinaziepannenkoeken van Jamie Oliver

spinazie pannenkoeken jamie veg

4. Kwarkpannenkoekjes met bosvruchten

De kwark in deze pannenkoeken maakt ze lekker luchtig. Of fluffy, zoals je dat bij pannenkoeken eigenlijk noemt. Serveer ze met veel vers fruit en honing of ahornsiroop. Zo heb je gegarandeerd succes, zeker als je ze ook nog eens als ontbijt op bed serveert!

> naar het recept: kwarkpannenkoekjes met bosvruchten

pannenkoeken recept: kerstontbijt

5. Pannenkoeken recept: fluffy pindakaaspancakes met kokos en banaan

Niet pindakaas op je pannenkoek, maar ín je pannenkoek! Deze pannenkoeken zijn een echte smaaksensatie omdat we er ook nog kokos en banaan aan toevoegen. Kortom, dit pannenkoeken recept is echt het proberen waard! Sterker nog; je mag ons best bellen als deze op het menu staan…

> naar het recept: fluffy pindakaaspancakes met kokos en banaan

Lees ook: