Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Pannenkoeken recept

3x bananen pannenkoeken bakken: de lekkerste recepten

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Geen wekker, nog een keer omdraaien en zonlicht dat in een streepje langs het gordijn naar binnen komt. Zal het dan echt? Ja hoor, het is weekend! Bij uitstek hét moment om te bakken. Wij zochten onze favoriete recepten voor bananen pannenkoeken bij elkaar. Ga jij bananen pannenkoeken bakken komend weekend? Deel je weekendbaksels op Instagram, tag ons en gebruik #iamfoodies!

Bananen pannenkoeken

Je kunt het weekend natuurlijk beginnen met een doodgewone boterham met kaas. Of je standaard bakje havermout. Maar het wordt pas écht een feestje als je ontbijt met bananen pannenkoeken.

Lastig? Nee hoor, met deze recepten voor bak je die heel makkelijk zelf. Ook handig als je nog een bestemming zoekt voor je overrijpe bananen. En eh, deze pannenkoeken kunnen natuurlijk ook gewoon doordeweeks op de ontbijttafel. Niet alleen omdat ze zo lekker en eenvoudig te maken zijn, maar ook omdat ze verassend gezond zijn. Bekijk de onderstaande recepten maar snel!

Wil je ook iedere week de lekkerste bakrecepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Fluffy pindakaaspancakes met kokos en banaan

Pindakaas en banaan is de ultieme combinatie, dus hoe lekker moeten deze pindakaaspancakes wel niet zijn? Proef zelf maar eens!

> naar het recept: fluffy pindakaaspancakes met kokos en banaan

Pannenkoeken recept

Gezonde carrotcake-pannenkoekjes

Carrotcake als ontbijt? Ja hoor, met deze pannenkoekjes kan dat gewoon. Ze zijn verassend gezond met een beslag van havermeel, bananen en amandelmelk. Ga jij deze pannenkoekjes proberen?

> naar het recept: gezonde carrotcake-pannenkoekjes

carrotcake-pannenkoekjes

Banaan-havermoutpannenkoekjes

Lekker, gezond en zo op tafel. Met deze banaan-havermoutpannenkoekjes begint je dag altijd goed.

> naar het recept: banaan havermoutpannenkoekjes

BANAAN-HAVERMOUTPANNENKOEKJES

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Anne Mebelder

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!