
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
25 jaar Jamie Oliver
Wie heeft er geen boek van Jamie Oliver in de kast staan? En dat is niet zo gek, want afgelopen week was het 25 jaar geleden dat de wereld kennismaakte met The Naked Chef. In al die jaren verkocht hij wereldwijd meer dan 48-miljoen boeken en keken er zo’n 67 miljoen mensen naar zijn tv-programma’s. Onze lievelings Jamie recepten vind je hier. Wat is jouw favoriet?

Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Foodies viert feest!
Heb je het al gehoord? Foodies bestaat dit jaar 15 jaar. En wie jarig is… trakteert! Daarom delen we vanaf vandaag twee weken lang de leukste cadeautjes uit. Misschien heb je ze al voorbij zien komen in het jubileumnummer. Houd onze website en socials in de gaten, doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen.


Eerste volledig plantaardige supermarkt in Berlijn
Duitse supermarktketen Rewe heeft in Berlijn de eerste supermarkt geopend die alleen plantaardige producten verkoopt. In Rewe voll pflanzlich biedt de supermarkt meer dan 2700 veganistische producten aan. Op deze manier wil het bedrijf laten zien hoe gevarieerd en groot het aanbod aan veganistische producten is.
Onze tips

Deze nieuwe chocoladereep gaat viraal: alle iconische smaken in één

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Deze Ninja airfryer is nu spotgoedkoop bij Albert Heijn

Bijzondere chocoladeletters getest: van Fristi tot spicy carbonara

Stovember is begonnen: zo win jij de populaire LOV-pan van Tefal

Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?



