Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
jubileumcadeautjes

Foodies viert feest en deelt jubileumcadeautjes uit!

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Wil jij kans maken op onze jubileumcadeautjes? Blok dan 16 t/m 28 april in je agenda want we geven dagelijks de leukste culi-cadeautjes weg!

Foodies jubileumcadeautjes

Wie jarig is trakteert en dus geven wij dagelijks de leukste culi-cadeautjes weg. Misschien heb je een aantal cadeaus al voorbij zien komen in het jubileumnummer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gloednieuwe keukenmachine, een overnachting in een B&B, kookworkshop voor twee of prachtige kookboeken?

Wat moet je doen?

Om mee te dingen naar onze prachtige jubileumcadeautjes hoef je niet veel te doen. Surf van 16 t/m 28 april 2024 elke dag naar foodiesmagazine.nl/win en ontdek welke winactie er voor je klaar staat!

Het enige wat je hoeft te doen is onder aan het bericht aangeven dat jij wel aanspraak wilt maken op de prijs. Vul elke dag het formulier in en maak kans op de mooiste prijzen. En dan maar duimen draaien en wachten tot 20 mei 2024 om te horen of jij in de prijzen bent gevallen!

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!