Advertentie
Foodies bestaat 15 jaar en dat is reden voor een feestje – met lekker veel eten natuurlijk. Dat doen we het liefst met zoveel mogelijk mensen en dus staat dit nummer in het teken van shared dining. Wil jij deze unieke editie niet missen? Bestel deze unieke editie dan snel.
In het jubileumnummer leren we je hoe je een geslaagde dinner party organiseert, maken we onze eigen Foodies-gin, blikken we terug op recepten en rubrieken van de afgelopen 15 jaar, geven we culi-cadeautjes weg en nog veel, veel meer.
Dinnerparty
Bij een geslaagde dinner party is een goede voorbereiding het halve werk. Maar hoe doe je dat precies? We vertellen je er alles over, van het samenstellen van het menu tot en met de beste tips van de redactie; alles voor een stressvrij etentje.
Wil je iedere week het weekmenu en de lekkerste recepten in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Toetjestafel
Op een verjaardagsfeestje kan een tafel vol taarten en toetjes natuurlijk niet ontbreken. We maken daarom de feestelijkste zoete gerechten, van een pavlova met perzik en kardemom tot profiteroles met oranjebloesemroom en een karamel-mokkataart.
En verder…
Doen we chic met Jules Cooking, leert Yvonne alles over Deventer koek, borrelen we met champagne, koken we extra veel recepten om te delen en nog veel meer.
Bestel het jubileumnummer
Wil jij dat niet missen?
Onze tips
15x hapjes om te maken voor een verjaardag
3x recepten om te bakken met champagne
Borreltijd: 3x Franse borrelhapjes
7x leuke recepten voor verjaardagstaart bakken
De beste mocktails voor bij de borrel
7x recepten met bier: proost!
WIN Foodies kerstcadeautjes: 25x kerstbox van Gouda’s Glorie
WIN Foodies kerstcadeautjes: 3x kerstpakket van Vivi Oggi
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.