
Foodies bestaat 15 jaar en dat is reden voor een feestje – met lekker veel eten natuurlijk. Dat doen we het liefst met zoveel mogelijk mensen en dus staat dit nummer in het teken van shared dining. Wil jij deze unieke editie niet missen? Bestel deze unieke editie dan snel.
Lees verder na de advertentie
In het jubileumnummer leren we je hoe je een geslaagde dinner party organiseert, maken we onze eigen Foodies-gin, blikken we terug op recepten en rubrieken van de afgelopen 15 jaar, geven we culi-cadeautjes weg en nog veel, veel meer.
Dinnerparty
Bij een geslaagde dinner party is een goede voorbereiding het halve werk. Maar hoe doe je dat precies? We vertellen je er alles over, van het samenstellen van het menu tot en met de beste tips van de redactie; alles voor een stressvrij etentje.
Iedere vrijdag het weekmenu en de lekkerste recepten in je mailbox?
Toetjestafel
Op een verjaardagsfeestje kan een tafel vol taarten en toetjes natuurlijk niet ontbreken. We maken daarom de feestelijkste zoete gerechten, van een pavlova met perzik en kardemom tot profiteroles met oranjebloesemroom en een karamel-mokkataart.
En verder…
Doen we chic met Jules Cooking, leert Yvonne alles over Deventer koek, borrelen we met champagne, koken we extra veel recepten om te delen en nog veel meer.
Bestel het jubileumnummer
Wil jij dat niet missen?

Onze tips

15x hapjes om te maken voor een verjaardag

3x recepten om te bakken met champagne

Borreltijd: 3x Franse borrelhapjes

7x leuke recepten voor verjaardagstaart bakken

Mocktails recepten: de lekkerste alcoholvrije drankjes

7x recepten met bier: proost!

Dit is de jury van de kookwedstrijd!

Dit is dé lekkerste uitgave van Foodies ooit: chocolade & karamel
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.