Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Cover voor Laatste kans: bestel het jubileumnummer zónder verzendkosten

Laatste kans: bestel het jubileumnummer zónder verzendkosten

Advertentie

Foodies bestaat 15 jaar en dat is reden voor een feestje – met lekker veel eten natuurlijk. Dat doen we het liefst met zoveel mogelijk mensen en dus staat dit nummer in het teken van shared dining. Wil jij deze unieke editie niet missen? Bestel het nummer dan dit weekend zonder verzendkosten.

In het jubileumnummer leren we je hoe je een geslaagde dinner party organiseert, maken we onze eigen Foodies-gin, blikken we terug op recepten en rubrieken van de afgelopen 15 jaar, geven we culi-cadeautjes weg en nog veel, veel meer.

Dinnerparty

Bij een geslaagde dinner party is een goede voorbereiding het halve werk. Maar hoe doe je dat precies? We vertellen je er alles over, van het samenstellen van het menu tot en met de beste tips van de redactie; alles voor een stressvrij etentje.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Toetjestafel

Op een verjaardagsfeestje kan een tafel vol taarten en toetjes natuurlijk niet ontbreken. We maken daarom de feestelijkste zoete gerechten, van een pavlova met perzik en kardemom tot profiteroles met oranjebloesemroom en een karamel-mokkataart.

En verder…

Doen we chic met Jules Cooking, leert Yvonne alles over Deventer koek, borrelen we met champagne, koken we extra veel recepten om te delen en nog veel meer.

Bestel het jubileumnummer

Wil jij dat niet missen? Bestel dan de uitgave t/m 31 maart 2024 en ontvang ‘m ook nog eens met gratis verzending! 

Let op: Ben je al abonnee? Dan ontvang je deze editie sowieso op rond 12 april 2024 op de deurmat.

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!