Advertentie
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
25 jaar Jamie Oliver
Wie heeft er geen boek van Jamie Oliver in de kast staan? En dat is niet zo gek, want afgelopen week was het 25 jaar geleden dat de wereld kennismaakte met The Naked Chef. In al die jaren verkocht hij wereldwijd meer dan 48-miljoen boeken en keken er zo’n 67 miljoen mensen naar zijn tv-programma’s. Onze lievelings Jamie recepten vind je hier. Wat is jouw favoriet?
Foodies viert feest!
Heb je het al gehoord? Foodies bestaat dit jaar 15 jaar. En wie jarig is… trakteert! Daarom delen we vanaf vandaag twee weken lang de leukste cadeautjes uit. Misschien heb je ze al voorbij zien komen in het jubileumnummer. Houd onze website en socials in de gaten, doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen.
Eerste volledig plantaardige supermarkt in Berlijn
Duitse supermarktketen Rewe heeft in Berlijn de eerste supermarkt geopend die alleen plantaardige producten verkoopt. In Rewe voll pflanzlich biedt de supermarkt meer dan 2700 veganistische producten aan. Op deze manier wil het bedrijf laten zien hoe gevarieerd en groot het aanbod aan veganistische producten is.
Onze tips
Getest: deze cola is bijna nét zo lekker als Coca Cola (en het is geen Pepsi)
Vers van de pers: bak je eigen brood, AH Blue Home en meer!
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?