Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
jamie oliver veg

Vers van de pers: 25 jaar Jamie Oliver en meer!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

25 jaar Jamie Oliver

Wie heeft er geen boek van Jamie Oliver in de kast staan? En dat is niet zo gek, want afgelopen week was het 25 jaar geleden dat de wereld kennismaakte met The Naked Chef. In al die jaren verkocht hij wereldwijd meer dan 48-miljoen boeken en keken er zo’n 67 miljoen mensen naar zijn tv-programma’s. Onze lievelings Jamie recepten vind je hier. Wat is jouw favoriet?

Jamie Oliver een

Nieuwe vestiging A Beautiful Mess

Misschien heb je er al wel eens van gehoord, restaurant A Beautiful Mess. Dit impactrestaurant opent op 25 april haar deuren met een nieuwe vestiging op de Oosterdokskade in Amsterdam. Het restaurant wordt gerund door en met mensen die naar Nederland gevlucht zijn, en wil daarmee verbinding brengen tussen twee werelden die elkaar normaal gesproken niet tegenkomen. Wil je een bezoekje brengen? Op 25 april opent Koningin Maxima de deuren en vanaf dan is het dagelijks geopend. Kijk op abeautifulmess.nl voor exacte openingstijden en meer info.

A Beautiful Mess

Foodies viert feest!

Heb je het al gehoord? Foodies bestaat dit jaar 15 jaar. En wie jarig is… trakteert! Daarom delen we vanaf vandaag twee weken lang de leukste cadeautjes uit. Misschien heb je ze al voorbij zien komen in het jubileumnummer. Houd onze website en socials in de gaten, doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen.

Meer over de jubileumcadeautjes
jubileumcadeautjes
Cover voor

Eerste volledig plantaardige supermarkt in Berlijn

Duitse supermarktketen Rewe heeft in Berlijn de eerste supermarkt geopend die alleen plantaardige producten verkoopt. In Rewe voll pflanzlich biedt de supermarkt meer dan 2700 veganistische producten aan. Op deze manier wil het bedrijf laten zien hoe gevarieerd en groot het aanbod aan veganistische producten is.

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!