
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?
Côte d’Or breidt zijn assortiment uit met nieuwe smaken
Chocoladeliefhebbers kunnen tegenwoordig all-in om een volledige smaaksensatie te ervaren. Textuur is alles en snacks die in de mond knisperen zijn natuurlijk the best. Precies daarom introduceert Côte d’Or nu twee gloednieuwe smaken, boordevol knapperige hele noten, om liefhebbers een heerlijke chocoladesensatie te bieden. Ontdek de intense pure chocolade met hele amandelen, en anderzijds een unieke combinatie van romige melkchocolade, hele hazelnoten én rozijnen.


Barista Cafe lanceert zoektocht naar Golden cups
Met als hoofdprijs: een reis naar de koffieplantages in Brazilië! Je herinnert je vast nog wel de gouden tickets uit de Willy Wonka-film. Ter waardering van trouwe en nieuwe gasten worden er Golden coffee cups verstopt tussen Barista Cafe’s eigen koffiecapsules. Vanaf 1 oktober zijn de golden cups te vinden in de verpakkingen van de koffiecapsules, verkrijgbaar bij alle vestigingen of via hun website. Vindt iemand zo’n gouden exemplaar? Dan maakt diegene kans op diverse prijzen.
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50

Leonidas onthult een nieuw Sinterklaas-assortiment
In de aanloop naar Sinterklaas stelt Leonidas trots zijn nieuwe chocolade- en verpakkingscollectie voor. Na eerder succes van de bestaande sinterklaasballetjes, is besloten om vijf nieuwe smaken toe te voegen die iedereens smaakpapillen zal verrassen. Zo kun je kiezen uit pure chocolade met knisperende praliné of zure kersen, melkchocolade met sinaasappel of speculoos, of witte chocolade ‘Cuberdon’. Daarnaast presenteert Leonidas ook sinterklaasfiguren met knisperende chocolade. Lekker!

Karma Kebab opent een nieuwe vestiging in Amsterdam
Naast de grote flagship in Utrecht is er een nieuw restaurant in Amsterdam geopend. Sinds de lancering in 2018 heeft Karma Kebab een opmerkelijke transformatie doorgemaakt in de (plantaardige) voedingssector. Wat begon als een wild experiment op Lowlands, is inmiddels uitgegroeid tot een duurzaam merk in de foodindustrie. Naast de kleine foodtrucks met vegan kebab, zetten ze nu ook de groei van het merk door in de horeca en wordt de volgende stap al gemaakt richting het openen van meer vestigingen de komende jaren.
Onze tips

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Deze Ninja airfryer is nu spotgoedkoop bij Albert Heijn

Bijzondere chocoladeletters getest: van Fristi tot spicy carbonara

Stovember is begonnen: zo win jij de populaire LOV-pan van Tefal

Vergeet chips en kaas: dit is de beste borrelbox van het moment

Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.



