
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & kooktips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Côte d’Or breidt zijn assortiment uit met nieuwe smaken
Chocoladeliefhebbers kunnen tegenwoordig all-in om een volledige smaaksensatie te ervaren. Textuur is alles en snacks die in de mond knisperen zijn natuurlijk the best. Precies daarom introduceert Côte d’Or nu twee gloednieuwe smaken, boordevol knapperige hele noten, om liefhebbers een heerlijke chocoladesensatie te bieden. Ontdek de intense pure chocolade met hele amandelen, en anderzijds een unieke combinatie van romige melkchocolade, hele hazelnoten én rozijnen.


Barista Cafe lanceert zoektocht naar Golden cups
Met als hoofdprijs: een reis naar de koffieplantages in Brazilië! Je herinnert je vast nog wel de gouden tickets uit de Willy Wonka-film. Ter waardering van trouwe en nieuwe gasten worden er Golden coffee cups verstopt tussen Barista Cafe’s eigen koffiecapsules. Vanaf 1 oktober zijn de golden cups te vinden in de verpakkingen van de koffiecapsules, verkrijgbaar bij alle vestigingen of via hun website. Vindt iemand zo’n gouden exemplaar? Dan maakt diegene kans op diverse prijzen.
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50

Leonidas onthult een nieuw Sinterklaas-assortiment
In de aanloop naar Sinterklaas stelt Leonidas trots zijn nieuwe chocolade- en verpakkingscollectie voor. Na eerder succes van de bestaande sinterklaasballetjes, is besloten om vijf nieuwe smaken toe te voegen die iedereens smaakpapillen zal verrassen. Zo kun je kiezen uit pure chocolade met knisperende praliné of zure kersen, melkchocolade met sinaasappel of speculoos, of witte chocolade ‘Cuberdon’. Daarnaast presenteert Leonidas ook sinterklaasfiguren met knisperende chocolade. Lekker!

Karma Kebab opent een nieuwe vestiging in Amsterdam
Naast de grote flagship in Utrecht is er een nieuw restaurant in Amsterdam geopend. Sinds de lancering in 2018 heeft Karma Kebab een opmerkelijke transformatie doorgemaakt in de (plantaardige) voedingssector. Wat begon als een wild experiment op Lowlands, is inmiddels uitgegroeid tot een duurzaam merk in de foodindustrie. Naast de kleine foodtrucks met vegan kebab, zetten ze nu ook de groei van het merk door in de horeca en wordt de volgende stap al gemaakt richting het openen van meer vestigingen de komende jaren.
Onze tips

Bestel nu Foodies Italië mét gratis kaasgids

De comeback van cognac: waarom iedereen het nu mixt

Dit zijn de belangrijkste vegatrends voor 2025

Lavashak: deze populaire Perzische snack wil je proberen

Dit zijn de meest gezochte recepten van januari

Zo ontvang je het nieuwe boek van Jamie Oliver gratis!

Cottage cheese is weer populair en dit is waarom

Deze nieuwe chunky repen wil je proeven
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.