
Best bewaarde geheimen
Lees verder na de advertentie
Saskia bracht al verschillende boeken over haar geliefde Italië uit en net nieuw uitgekomen is Mijn Italië waarin ze haar persoonlijke favorieten, de best bewaarde geheimen, met je deelt. Ze neemt je mee naar ‘haar’ Italië, van de kleurrijkste dorpjes van elke regio tot unieke musea, de mooiste pleintjes en de fijnste stranden.
The Italian Way of Life
Kerst Tip

Een ontspannen kerst.
Bij MediaMarkt kun je terecht voor de beste Kleine keukenapparatuur kerstdeals. Leuk voor onder de kerstboom.
Lees verder na de advertentie
Het leuke van haar blog en haar boeken is dat Saskia overal contact maakt met de Italianen zelf en zo van alles te weten komt; over de pasta, de koffie, het streetfood en wat elke regio maakt wat het is. Je komt alles te weten over de Italiaanse gebruiken en gewoonten, het bijgeloof, de legendes en de geschiedenis erachter.
Mijn Italië winnen!
Lees verder na de advertentie
Maar vooral krijg je gewoon heel veel zin van om naar Italië te gaan! Voor elke Italië-liefhebber, maar ook zeker als je er voor het eerst naartoe gaat, is Mijn Italië een aanrader. Vanwege het meinummer van foodies dat helemaal vol Italiaanse gerechten staat, geven we 3 exemplaren van dit prachtige boek weg. Klik hier om kans te maken op de best bewaarde geheimen van Italië!

Titel: Mijn Italië
Lees verder na de advertentie
Auteur: Saskia Balmaekers
Prijs: 19,99 euro
Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 240
Onze tips

Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie

Tobias Camman bewijst: ook een foodsnob kan van fastfood houden

Fan van wild? Dan wil je dit nieuwe kookboek zeker hebben (inclusief recepten)

Dit is waarom iedereen Pien’s Dinner Club in huis wil hebben (inclusief recepten!)

Deze allesomvattende bijbel voor patisserie wil je hebben (inclusief recepten!)

Eindelijk: het nieuwe kookboek van de auteur van ‘Zout, vet, zuur, hitte’ is er!

De beste kookboeken van 2025 volgens de Foodies-redactie

Waarom de aardappel een comeback verdient volgens Jacques Hermus

Simpel én lekker? Dan wil je deze recepten maken

Dit is de reden dat iedereen massaal vlaaien aan het bakken is

Krokant, sappig en cheesy: dit zijn de burgers waar iedereen over praat

Eenvoudig uitsloven met het kookboek F*cking Lecqer (inclusief recepten!)

Eva Koper verklapt: dit is waarom zelfs een pistachecroissant gezond kan zijn

Kun je alles maken in de airfryer? Deze recepten bewijzen het

Het kookboek van Ottolenghi’s topchef is nú uit en iedereen is laaiend enthousiast

Zo ga je zelf aan de slag als de bakkers van bakkerij Fort Negen

Redactie





