Best bewaarde geheimen

Saskia bracht al verschillende boeken over haar geliefde Italië uit en net nieuw uitgekomen is Mijn Italië waarin ze haar persoonlijke favorieten, de best bewaarde geheimen, met je deelt. Ze neemt je mee naar ‘haar’ Italië, van de kleurrijkste dorpjes van elke regio tot unieke musea, de mooiste pleintjes en de fijnste stranden.
Kustlijn

The Italian Way of Life

Het leuke van haar blog en haar boeken is dat Saskia overal contact maakt met de Italianen zelf en zo van alles te weten komt; over de pasta, de koffie, het streetfood en wat elke regio maakt wat het is. Je komt alles te weten over de Italiaanse gebruiken en gewoonten, het bijgeloof, de legendes en de geschiedenis erachter.
aperitivo

Mijn Italië winnen!

Maar vooral krijg je gewoon heel veel zin van om naar Italië te gaan! Voor elke Italië-liefhebber, maar ook zeker als je er voor het eerst naartoe gaat, is Mijn Italië een aanrader. Vanwege het meinummer van foodies dat helemaal vol Italiaanse gerechten staat, geven we 3 exemplaren van dit prachtige boek weg. Klik hier om kans te maken op de best bewaarde geheimen van Italië!
Mijn Italië - Ciaotutti.nl
Titel: Mijn Italië
Auteur: Saskia Balmaekers
Prijs: 19,99 euro
Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 240