
Best bewaarde geheimen
Lees verder na de advertentie
Saskia bracht al verschillende boeken over haar geliefde Italië uit en net nieuw uitgekomen is Mijn Italië waarin ze haar persoonlijke favorieten, de best bewaarde geheimen, met je deelt. Ze neemt je mee naar ‘haar’ Italië, van de kleurrijkste dorpjes van elke regio tot unieke musea, de mooiste pleintjes en de fijnste stranden.
The Italian Way of Life
Het leuke van haar blog en haar boeken is dat Saskia overal contact maakt met de Italianen zelf en zo van alles te weten komt; over de pasta, de koffie, het streetfood en wat elke regio maakt wat het is. Je komt alles te weten over de Italiaanse gebruiken en gewoonten, het bijgeloof, de legendes en de geschiedenis erachter.
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Mijn Italië winnen!
Maar vooral krijg je gewoon heel veel zin van om naar Italië te gaan! Voor elke Italië-liefhebber, maar ook zeker als je er voor het eerst naartoe gaat, is Mijn Italië een aanrader. Vanwege het meinummer van foodies dat helemaal vol Italiaanse gerechten staat, geven we 3 exemplaren van dit prachtige boek weg. Klik hier om kans te maken op de best bewaarde geheimen van Italië!
Titel: Mijn Italië
Auteur: Saskia Balmaekers
Prijs: 19,99 euro
Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 240
Onze tips

Thuisbakkers opgelet: dit basisbakboek mag je niet missen!

Must-read: met ‘Snelle Jelle’ kook je écht makkelijk en snel

Makkelijk koken op sterrenniveau met ‘Simply Good’

Zo veel meer dan kimchi: recepten uit de ‘De bijbel van de Koreaanse keuken’

Aardappel saai? Niet met de recepten van Potato Queen Poppy O’Toole!

Van hapjes tot harira: 100 ramadanrecepten

Alles over het ‘Easy Airfryer’-boek van Jamie Oliver (en zo krijg je ‘m cadeau)

Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

De beste kipgerechten maak je zo

Foodies boekenclub: The Curry Guy één pan

Last Minute Dinners: alles over dit handige kookboek, inclusief menu!

Zo combineer je eten met het juiste bier

Zet deze schitterende kookboeken op je kerstverlanglijstje dit jaar

Bakken in de airfryer: zo doe je dat!

Alles over het nieuwste boek van Donna Hay: “Too Easy”, inclusief recepten!

Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…
Redactie