Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
meet and greet donna hay

Hoe het was om kookboekenkoningin Donna Hay te interviewen

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Donna Hay is een van de beste kookboekenauteurs ter wereld en haar interviewen over haar nieuwste boek is een beetje alsof je een filmster gaat interviewen over haar nieuwste film. Journalisten in de rij, ieder een time slot van 30 minuten en Donna achter twee schuifdeuren in een high end bed and breakfast in Amsterdam.

Bij het uitkomen van een nieuw boek van Donna Hay hoort een promotietour en voor de Australische bestsellerauteur betekent dat de halve wereld over vliegen. Ze is meerdere dagen in Nederland en Engeland voor interviews en televisie-optredens.

Ik verwacht een beetje een haastig interview, maar Donna is verrassend ontspannen en beantwoordt uitgebreid mijn vragen. Ze heeft humor en ze is sympathiek. Je merkt wel in alles dat ze ook heel professioneel en ervaren is. Wanneer ik na het interview vraag of we even op de foto kunnen, zoekt ze zorgvuldig het plekje in de kamer met het beste licht. Ze staat niet voor niets bekend om de uitzonderlijke fotografie van haar kookboeken.

cover Week Light

Titel: Week Light – snelle recepten voor een goed gevoel 
Auteur: Donna Hay
Prijs: 32,50 euro
Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum
Aantal pagina’s: 256

Foto: Con Poulos

Onze tips

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!