Alle favoriete kookboeken van foodies op een rij: dat is onze nieuwe foodies boekenkast. In een oogopslag kun je de boeken bekijken die we per editie bespreken én ze met maar één druk op de knop bestellen. Geven we je een preview van een boek dat nog niet is verschenen? Dan kun je hem wel alvast bestellen in onze boekenkast en ontvang je hem rond verschijning.

De boekenkast is weer aangevuld met onze nieuwste favoriete kookboeken, neem dus gauw een kijkje! Een uitgebreider voorproefje met recepten van deze drie nieuwe boeken vind je terug in het aprilnummer van foodies. Klik op de titels om jouw boek te bestellen!

Ingepakt! van Louise Kenney

Wat er doordeweeks op tafel komt hangt af van twee vragen: 1) hoe lang duurt de bereiding? En 2) hoe moeilijk is de bereiding? Beide vragen zijn eenvoudig opgelost door een van de meest makkelijke kookboeken van het moment: Ingepakt!
Louise Kenney. Ingepakt!. Uitgeverij Citrus. 144 pagina’s. Prijs: 22,95 euro.

Ingepakt!

Ingepakt!
€22,95

De wereld thuis van Ronald Giphart en Mascha Lammes

Het is altijd leuk om te zien wat er bij een ander thuis op tafel staat. In het boek De wereld thuis krijgen we een kijkje in de keuken van schrijver Ronald Giphart en zijn vrouw Mascha. Het verhaal hoe het na de stamppot rauwe (!) boerenkool toch nog goed kwam met het eten.
Ronald Giphart ea. De wereld thuis. Uitgeverij Thomas Rap. 224 pagina’s. Prijs: 24,99 euro.

De wereld thuis

De wereld thuis
€24,99

Greenfeast van Nigel Slater

Een nieuw kookboek van Nigel Slater, dan weet je dat je iets interessants in huis hebt. Zijn nieuwe boek is het eerste boek van een tweeluik. Dit eerste deel behandelt de lente en de zomer en later in het jaar volgt het tweede deel met herfsten winterrecepten.
Nigel Slater. Greenfeast – lente, zomer. Uitgeverij Fontaine. 320 pagina’s. Prijs: 27,00 euro.

Greenfeast

Greenfeast
€27,-