
Alle favoriete kookboeken van foodies op een rij: dat is onze nieuwe foodies boekenkast. In een oogopslag kun je de boeken bekijken die we per editie bespreken én ze met maar één druk op de knop bestellen. Geven we je een preview van een boek dat nog niet is verschenen? Dan kun je hem wel alvast bestellen in onze boekenkast en ontvang je hem rond verschijning.
De boekenkast is weer aangevuld met onze nieuwste favoriete kookboeken, neem dus gauw een kijkje! Een uitgebreider voorproefje met recepten van deze drie nieuwe boeken vind je terug in het aprilnummer van foodies. Klik op de titels om jouw boek te bestellen!
Ingepakt! van Louise Kenney
Wat er doordeweeks op tafel komt hangt af van twee vragen: 1) hoe lang duurt de bereiding? En 2) hoe moeilijk is de bereiding? Beide vragen zijn eenvoudig opgelost door een van de meest makkelijke kookboeken van het moment: Ingepakt!
Louise Kenney. Ingepakt!. Uitgeverij Citrus. 144 pagina’s. Prijs: 22,95 euro.

De wereld thuis van Ronald Giphart en Mascha Lammes
Het is altijd leuk om te zien wat er bij een ander thuis op tafel staat. In het boek De wereld thuis krijgen we een kijkje in de keuken van schrijver Ronald Giphart en zijn vrouw Mascha. Het verhaal hoe het na de stamppot rauwe (!) boerenkool toch nog goed kwam met het eten.
Ronald Giphart ea. De wereld thuis. Uitgeverij Thomas Rap. 224 pagina’s. Prijs: 24,99 euro.

Greenfeast van Nigel Slater
Een nieuw kookboek van Nigel Slater, dan weet je dat je iets interessants in huis hebt. Zijn nieuwe boek is het eerste boek van een tweeluik. Dit eerste deel behandelt de lente en de zomer en later in het jaar volgt het tweede deel met herfsten winterrecepten.
Nigel Slater. Greenfeast – lente, zomer. Uitgeverij Fontaine. 320 pagina’s. Prijs: 27,00 euro.

Lees verder na de advertentie
Onze tips

Makkelijk koken op sterrenniveau met ‘Simply Good’

Zo veel meer dan kimchi: recepten uit de ‘De bijbel van de Koreaanse keuken’

Aardappel saai? Niet met de recepten van Potato Queen Poppy O’Toole!

Van hapjes tot harira: 100 ramadanrecepten

Alles over het ‘Easy Airfryer’-boek van Jamie Oliver (en zo krijg je ‘m cadeau)

Alles over het boek ‘Plant’ van De Nieuwe Winkel, inclusief recept!

De beste kipgerechten maak je zo

Foodies boekenclub: The Curry Guy één pan

Last Minute Dinners: alles over dit handige kookboek, inclusief menu!

Zo combineer je eten met het juiste bier

Zet deze schitterende kookboeken op je kerstverlanglijstje dit jaar

Bakken in de airfryer: zo doe je dat!

Alles over het nieuwste boek van Donna Hay: “Too Easy”, inclusief recepten!

Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…

Alles over “Het ramadankookboek” van Mounir Toub

Alles over het nieuwe kookboek “Bij Meera aan tafel”, inclusief recepten!
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.