Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor De foodies boekenkast is aangevuld! Dit zijn onze nieuwe favorieten

De foodies boekenkast is aangevuld! Dit zijn onze nieuwe favorieten

Advertentie

Iedere maand licht redacteur Yvonne in foodies de nieuwste kookboeken uit. Wil jij deze boeken ook in huis hebben? Bestel ze in onze foodies boekenkast!

Alle favoriete kookboeken van foodies op een rij: dat is onze nieuwe foodies boekenkast. In een oogopslag kun je de boeken bekijken die we per editie bespreken én ze met maar één druk op de knop bestellen. Geven we je een preview van een boek dat nog niet is verschenen? Dan kun je hem wel alvast bestellen in onze boekenkast en ontvang je hem rond verschijning.

De boekenkast is weer aangevuld met onze nieuwste favoriete kookboeken, neem dus gauw een kijkje! Een uitgebreider voorproefje met recepten van deze drie nieuwe boeken vind je terug in het aprilnummer van foodies. Klik op de titels om jouw boek te bestellen!

Ingepakt! van Louise Kenney

Wat er doordeweeks op tafel komt hangt af van twee vragen: 1) hoe lang duurt de bereiding? En 2) hoe moeilijk is de bereiding? Beide vragen zijn eenvoudig opgelost door een van de meest makkelijke kookboeken van het moment: Ingepakt!
Louise Kenney. Ingepakt!. Uitgeverij Citrus. 144 pagina’s. Prijs: 22,95 euro.

Ingepakt!

€ 22,95
Cover voor Ingepakt!

De wereld thuis van Ronald Giphart en Mascha Lammes

Het is altijd leuk om te zien wat er bij een ander thuis op tafel staat. In het boek De wereld thuis krijgen we een kijkje in de keuken van schrijver Ronald Giphart en zijn vrouw Mascha. Het verhaal hoe het na de stamppot rauwe (!) boerenkool toch nog goed kwam met het eten.
Ronald Giphart ea. De wereld thuis. Uitgeverij Thomas Rap. 224 pagina’s. Prijs: 24,99 euro.

De wereld thuis

€ 24,99
Cover voor De wereld thuis

Greenfeast van Nigel Slater

Een nieuw kookboek van Nigel Slater, dan weet je dat je iets interessants in huis hebt. Zijn nieuwe boek is het eerste boek van een tweeluik. Dit eerste deel behandelt de lente en de zomer en later in het jaar volgt het tweede deel met herfsten winterrecepten.
Nigel Slater. Greenfeast – lente, zomer. Uitgeverij Fontaine. 320 pagina’s. Prijs: 27,00 euro.

Greenfeast

€ 27,-
Cover voor Greenfeast
Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!