Advertentie
Wij zijn trots op Nadia. Met haar boek Souq heeft ze samen met Merijn Tol het Gouden Kookboek 2017 gewonnen! Ze heeft voor Nadia’s Keuken in foodies magazine al flink wat lekkere recepten gemaakt. Vandaag hebben wij 5 toppers van Nadia uitgelicht.
Freestyle shakshuka
Fattoush
Pompoensalade met druiven en witte kaas
Thais gehakt met gember-wortelsalade
Wafels met granaatappeljam en lobbige room
Onze tips
Foodies boekenclub: “Het vega slowcookerboek”
Het nieuwste boek van Jamie Oliver ‘Simply Jamie’ cadeau bij Foodies
Foodies boekenclub: “IJs & Co 2.0”
Foodies boekenclub: “Planken met een Indische twist”
Rukmini Iyer over Het Groene Kookboek: “Er zijn zoveel tips & trucs die ik wil delen”
Foodies boekenclub: “Het Groene Kookboek” van Rukmini Iyer
De mooiste kookboeken om met Vaderdag cadeau te geven
Bas kookt met Rukmini Iyer uit “India Express”
Foodies boekenclub: “Sandwiches”
Dit zijn de beste Italiaanse kookboeken
Foodies boekenclub: “Wokbijbel” van Noni Kooiman
Foodies boekenclub: “Nistisima” van Georgina Hayden
Foodies boekenclub: “De Bridgerton Bijbel”
3x heerlijke barbecuerecepten van Jord Althuizen
Foodies boekenclub: “Groentefeest” van Sidney Schutte
Foodies boekenclub: “Makkelijk & Vers” van Brenda Kookt
Redactie