Foodies Italië

We verheugen ons er ieder jaar weer op: Foodies Italië. Denkbeeldig reizen we op de redactie af naar het land van pizza, pasta en ander heerlijk eten en bedenken we met de zon op onze bol de lekkerste gerechten voor jullie. Als liefhebber van eten mag je dit nummer absoluut niet missen. En wanneer je dit nummer nu bestelt, ontvang je ‘m als eerste én hoef je ook nog eens geen verzendkosten te betalen!

Pre-order hier Foodies Italië

De geheimen ontrafeld in Foodies Italië: pasta, pizza en cannoli

In Foodies Italië delen we de geheimen van een goede pasta met tips van de Pasta Grannies, maken we typisch Siciliaanse gerechten zoals cannoli, arancini en pasta alla norma én gaan we ook nog eens op reis naar Italië om alles te leren over de pittige kaas Gorgonzola. Ook leren we je hoe je de perfecte panna cotta maakt. Om het nummer spectaculair af te sluiten gaan we aan de slag met de vrijmibo in Italiaanse sferen: met een borrelplank gevuld met kleine pizza’s. Kortom; een heuse pizza party! Deze maand wordt een fantastisch feest van smaken waardoor je jezelf even helemaal in Italië waant…

Wil je ook iedere week de lekkerste Italiaanse recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Foodies Italië mét gratis verzending

Bij ons staat mei volledig in het teken van Italië en hoewel het nog eventjes duurt, zijn wij er al helemaal klaar voor. Geniet van het beste uit de Italiaanse keuken met deze heerlijke uitgave van Foodies. Bestel nu tot en met 3 april 2023 en profiteer van gratis verzending.

Let op! Ben je al abonnee? Dan ontvang je deze editie sowieso op je deurmat.

foodies italiË

Lees ook: