Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Eten door de brievenbus

Eten door de brievenbus: 9x heerlijke pakketjes

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Eten door de brievenbus, we zien het steeds vaker. Handige abonnementen of eenmalige bestellingen die door de brievenbus passen. Scheelt weer een groot pakket dat nét wordt bezorgd als je even niet thuis bent. Daarnaast heb je altijd de lekkerste kaas, chocolade, koffie of wijn in huis. Zonder dat je er de deur voor uit hoeft! Wij zetten negen smakelijke pakketten voor je op een rijtje.

Eten door de brievenbus

Tegenwoordig bestellen we steeds vaker en steeds meer online. Helaas kun je niet altijd kiezen wanneer een pakket bezorgd wordt. Onhandig als de bezorger net voor de deur staat terwijl je even niet thuis bent. Kun je alsnog naar een afhaalpunt of langs de buren. Wij hebben de oplossing, pakketjes die door de brievenbus passen. Zo ontvang je alles gemakkelijk op de deurmat. Gemak dient de mens; zeker met deze mogelijkheden voor eten door de brievenbus!

Chocolate Club

Elke maand een feestje op je deurmat? Dan kan met de Chocolate Club van Tony’s Chocolonely! Dit heuse chocolade-abonnement is er eentje om van te dromen. Elke maand verrast Tony’s Chocolonely je met een nieuwe doos chocolade. In iedere doos zitten unieke smaken, zoals je ze nergens anders kunt proeven. Delen mag, maar we begrijpen het volledig als je dit eten door de brievenbus liever niet deelt. We won’t tell…

Eten door de brievenbus: Tony's Chocolate Club

Eten door de brievenbus: WORSTPOST

De Amsterdamse worstmakers Brandt & Levie lanceerden onlangs het gemakkelijkste en misschien wel lekkerste cadeau dat zo op je deurmat ploft. Een doosje met drie worstjes van goed gehouden varken. Zo maak je op een laagdrempelige manier kennis met de smaak van beter vlees. Kortom; verantwoord genieten van de beste worst! In het pakket zitten drie worstjes van 80 gram; in de smaken venkelzaad, zwarte peper en een wisselende (luxueuze) smaak.

Eten door de brievenbus: worstpost

De Koffiejongens

Nooit meer zonder koffie zitten? Kies een abonnement dat bij je past bij De Koffiejongens. Ze bezorgen koffiecups door de brievenbus, zodat je niet thuis hoeft te blijven voor een pakketje. Daarnaast zijn de koffiecups ook nog eens duurzaam doordat ze 100% biologisch afbreekbaar zijn. Je gooit ze na gebruik dus bij het gft-afval. Natuurlijk smaakt de koffie ook nog eens heerlijk! Je hebt de keuze uit verschillende soorten en smaken.

De koffiejongens

Brownies in je brievenbus

De chocolade van Tony’s Chocolonely klonk natuurlijk al verleidelijk, maar wat dacht je van verse brownies als eten door de brievenbus? Dat kan! Waldo Patisserie uit Amsterdam bezorgt door heel Nederland. Van maandag tot en met donderdag bestel je gemakkelijk je favoriete brownies op hun website. Doe je dit voor 16.00 uur? Dan verzenden ze je brievenbuspakketje nog op dezelfde dag! Wat dacht je van een brownie met oreo, cheesecake of kersen?

Eten door de brievenbus: Waldo Patisserie

Kaas is baas

Jullie begrijpen het vast; dit is de favoriet van Bas. Hij schreef al eerder een artikel over de lekkerste recepten met kaas. Het motto van de Kaasbar in Utrecht is “Make cheese, not war”. En daar zijn we het roerend mee eens! Hier bestel je bijvoorbeeld een kaasplank met vier Hollandse kazen, perfect voor bij de borrel. Het pakketje past precies door de brievenbus, je hoeft er dus niet thuis voor te blijven. De kazen zijn vers gevacumeerd, zo blijven ze tijdens de verzending ook lekker buiten de koelkast.

Eten door de brievenbus: kaas

Wijn door de brievenbus

Huh, kan dat? Jazeker! Jij&Ik Wijn bedacht de ideale oplossing. Unieke, platte wijnflessen die gewoon door de brievenbus passen. De flessen zijn ook nog eens van gerecycled PET materiaal gemaakt. Duurzaam én lekker dus! Personaliseer het wijnetiket met een leuke boodschap als je de fles bijvoorbeeld cadeau doet. Je kiest je favoriete kwaliteitswijn of glühwein. Deze ontvang je vervolgens thuis door de brievenbus. De fles bevatten 750 ml wijn per stuk, net als een gewone fles. Succes gegarandeerd, zeker in combinatie met het kaasplankje hierboven!

Eten door de brievenbus: wijn

Eten door de brievenbus: Madame Cocos

Voor de thuisbakkers; Madame Cocos! Hier bestel je schepklaar kokosdeeg waarmee je de lekkerste baksels maakt. Zo maak je in een handomdraai versgebakken cocosballs in drie gemakkelijke stappen. Naast wat grotere buckets biedt Madame Cocos ook handige zakken aan met 500 gram deeg. Je raadt het al; deze passen precies door de brievenbus! Het glutenvrije én vegan deeg bestel je online per twee zakken.

Madame Cocos

Olijfolie op de deurmat

Niet alleen het lekkerste eten door de brievenbus bestel je gemakkelijk online, ook eersteklas Italiaanse olijfolie ploft bij jou op de deurmat. Koop eenmalig een fles en bestel daarna gemakkelijk navullingen bij oLivery. Handig in een pakketje dat door de brievenbus past. De olijfolie is koudgeperst, daardoor is deze supervers van smaak. Je gebruikt de olie niet alleen om mee te bakken, deze is ook geschikt om te gebruiken als dip. Of door een heerlijke dressing bijvoorbeeld. Zoals ze zelf zeggen: “Olijfolie made easy“.

oLivery olijfolie

De beste recepten en verhalen

Oké, eerlijk is eerlijk. Deze laatste in ons lijstje met eten door de brievenbus is eigenlijk geen eten. Althans, nog niet. Want met Foodies Magazine ontvang je maandelijks de allerlekkerste recepten. Daarmee tover je zelf dan weer heerlijk eten op tafel. Naast de beste recepten staat ons magazine boordevol met de laatste culitrends, nieuwste kookboeken en mooiste verhalen. Nooit meer naar de supermarkt voor je favoriete tijdschrift? Neem nu een voordelig abonnement zodat Foodies Magazine elke maand op je deurmat ligt!

Foodies Warme Winterkost

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!