Opscheppers

Ze nemen zichzelf niet te serieus, maar eten des te meer. Of dat nou een patatje mayo pindasaus is (met uitjes, uiteraard) of een avond all out waarbij je de volgende dag niet op je rekening durft te kijken. Met veel zelfspot bespreken ze voor iedereen herkenbare eetsituaties. Ze zijn die vrienden die je als eerste appt voor een restauranttip en met wie je lekker lang wilt natafelen. De podcast verschijnt vanaf 19 september elke maandagochtend in al je favoriete podcastapps.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Emma de Thouars

Emma ken je misschien wel van haar nieuwste boek “Tofu”, waarin ze een lans breekt voor het gelijknamige ingrediënt. Daarnaast daagden we Emma onlangs uit om samen met Vanja van der Leeden te koken uit een mysterybox. Needless to say, daar kwam natuurlijk een heerlijk gerecht uit voort. Kortom; wij zijn fan van Emma en kunnen niet wachten tot de podcast online staat!

Vanja van der Leeden & Emma de Thouars: mysterybox

Uit de losse pols

Een van de rubrieken uit de podcast is “Uit de losse pols”. Zowel Emma, Marieke en Brian zijn ze meester in koken uit de losse pols. Een snelle pastasaus waarvoor je alleen maar ingrediënten in de staafmixer gooit of een omelet met heel veel sambal en wat kokosschaafsel erdoor. Geen hoeveelheden, geen gedoe. Klaar in vijf minuten en met wat je maar in huis hebt. Dat willen we toch allemaal?

Culinair dilemma in Opscheppers

Nooit meer boter of nooit meer zout? Liever daten met een vegan of een extreme carnivoor? Is het een dealbreaker als iemand niet met stokjes kan eten? Luisteraars sturen dilemma’s in voor elke aflevering. De opscheppers zetten de totaal subjectieve voor- en nadelen tegenover elkaar en gaan er vervolgens over in gesprek. Weet jij al een dilemma om in te sturen?

De podcast Opscheppers verschijnt vanaf 19 september elke maandagochtend in al je favoriete podcastapps. Mis geen aflevering en volg @opscheppersdepodcast op Instagram.

Opscheppers podcast

Lees ook: