Wat is The Bear?

Voor wie het toch gemist heeft, The Bear is een culinaire tv-serie over chef Carmy en zijn team van restaurant ‘The Beef” (of mogen we al “The Bear” zeggen?). Voordat Carmy hier de keuken runde, was hij chef bij een sterrenzaak. Wanneer zijn broer overlijdt, laat hij zijn veelbelovende carrière achter zich en keert hij terug naar Chicago om de zaak van zijn broer over te nemen. Hoe dat hem afgaat, zie je in de succesvolle serie.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Seizoen 3 van The Bear

Even een kleine recap voor wie de hitserie niet heeft bekeken, of niet meer goed weet hoe de zaken ervoor staan:

In seizoen 1 kwamen we erachter dat een broodjeszaak erven niet zo simpel is als het lijkt. Terwijl de jonge chef probeert om zowel de zaak als zichzelf zoveel mogelijk te veranderen, werkt hij samen met een keukenteam van rouwdouwers die hij gaandeweg als familie gaat beschouwen.

In seizoen 2 van de show tovert het team de smerige broodjeszaak om tot een restaurant om trots op te zijn. Terwijl ze het restaurant opnieuw opbouwen, leren we iedereen uit het team beter kennen en krijgen we een kijkje in de privélevens van de andere mensen in de keuken.

Maar hoe zal het Carmy en zijn team vergaan in seizoen 3? Daar is helaas nog niet veel over bekend…

Start nieuw seizoen van The Bear

We weten zelfs nog niet eens wanneer precies een nieuw seizoen van The Bear start. Maar dat er een derde seizoen komt, is wel zeker. Al vermeldt Disney+ geen concrete releasedatum, het platform heeft wel laten weten dat de hitserie in 2024 met een nieuw seizoen start. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

nieuw seizoen the bear

Foto’s: Disney+ UK

Lees ook: