Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
film snacks: Nutellakoekjes

5x lekkere film snacks voor de ultieme filmavond

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Yes, tijd voor snacks! Een perfect moment om lekker op de bank te ploffen en een film aan te zetten. Als echte foodie wil je daar natuurlijk wel iets te snacken bij hebben. Wij zochten de lekkerste hapjes voor je uit. Eerst even de keuken in en dan met al je vrienden of familie genieten van een gezellige middag of avond.

Film snacks

Natuurlijk mag een flinke bak popcorn niet ontbreken, maar er zijn nog zoveel meer film snacks die perfect zijn voor een gezellige filmavond. Wat dacht je bijvoorbeeld van nacho’s, focaccia of de lekkerste koekjes?

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Roze popcorn

Roze popcorn

Pop over the top! Deze snack is waarschijnlijk al sinds je kindertijd naadloos verbonden met een filmavond. Een van de betere film snacks wat ons betreft. Met dit lekkere recept voor roze popcorn, maak je er een feestje van. Wil je echt helemaal all out gaan of is dit lekkers bedoeld voor jouw kroost? Strooi er dan ook nog wat eetbare glitters overheen en ze voelen zich vast de koning(in) te rijk…

Naar het recept
nachos met kaas

Nacho’s uit de oven

Niet zo’n fan van al dat zoet? We hebben ook hartige film snacks voor je! Deze nacho’s met kaas zijn vast jouw favoriete filmsnack. En anders worden ze dat vast. Deze versie met gehakt en kidneybonen doet het vast en zeker goed.

Naar het recept
focaccia rozemarijn

Olijfolie focaccia met rozemarijn

Een lekkere focaccia kan niemand weerstaan, zeker niet als je hem maakt met een goede olijfolie. Ploffen er veel mensen bij je op de bank om te Netflixen? Maak dan meerdere broden. Onder de film snacks is deze namelijk hartstikke geliefd. Wij begrijpen waarom.

Naar het recept

Nog meer film snacks:

film snacks: Nutellakoekjes

Nutellakoekjes

Waarschijnlijk was je bij het lezen van Nutella al overtuigd. Niet zo gek, want deze heerlijke koekjes zijn verslavend lekker. Past goed in het rijtje van film snacks. Eten op eigen risico…

Naar het recept
vegetarische borrelplank vega bitterbal

Vegetarische borrelplank met vega bitterballen

Waarom één film snack serveren als je ook uit kunt pakken met een hele plank? Dit volledig vegetarische borrelplateau bevat onder meer bitterballen, crostini’s en druiven. Voor ieder wat wils!

Naar het recept

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!