1. Roze popcorn

Pop over the top! Deze snack is waarschijnlijk al sinds je kindertijd naadloos verbonden met een filmavond. Met dit lekkere recept voor roze popcorn, maak je er een feestje van. Wil je echt helemaal all out gaan of is dit lekkers bedoeld voor jouw kroost? Strooi er dan ook nog wat eetbare glitters overheen en ze voelen zich vast de koningin te rijk…

Roze popcorn

2. Nacho’s met kaas

Niet zo’n fan van al dat zoet? Dan zijn nacho’s met kaas vast jouw favoriete filmsnack. Deze versie met gehakt en kidneybonen doet het vast en zeker goed.

nachos met kaas

3. Olijfolie focaccia met rozemarijn

Een lekkere focaccia kan niemand weerstaan, zeker niet als je hem maakt met een goede olijfolie. Ploffen er veel mensen bij je op de bank om te Netflixen? Maak dan meerdere broden. Deze film snack is namelijk hartstikke geliefd.

focaccia

4. Nutellakoekjes

Waarschijnlijk was je bij het lezen van ‘Nutella’ al overtuigd. Niet zo gek, want deze heerlijke koekjes zijn verslavend lekker. Eten op eigen risico…

Nutellakoekjes

5. Vegetarische borrelplank met vega bitterballen

Waarom één film snack serveren als je ook uit kunt pakken met een hele plank? Dit volledig vegetarische borrelplateau bevat onder meer bitterballen, crostini’s en druiven. Voor ieder wat wils!

vegetarische borrelplank