Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
nieuw seizoen the bear

Yes! Er is een nieuw seizoen van The Bear

Advertentie

Als foodie kun je de culinaire hitserie The Bear eigenlijk niet gemist hebben. Afgelopen jaar bekeken we massaal seizoen 2 en deze zomer kunnen we eindelijk seizoen 3 te bekijken. Goed nieuws: een seizoen van The Bear staat nu online!

Wat is The Bear?

Voor wie het toch gemist heeft, The Bear is een culinaire tv-serie over chef Carmy en zijn team van restaurant ‘The Beef” (of mogen we al “The Bear” zeggen?). Voordat Carmy hier de keuken runde, was hij chef bij een sterrenzaak. Wanneer zijn broer overlijdt, laat hij zijn veelbelovende carrière achter zich en keert hij terug naar Chicago om de zaak van zijn broer over te nemen. Hoe dat hem afgaat, zie je in de succesvolle serie.

Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Seizoen 3 van The Bear

Even een kleine recap voor wie de hitserie niet heeft bekeken, of niet meer goed weet hoe de zaken ervoor staan:

In seizoen 1 kwamen we erachter dat een broodjeszaak erven niet zo simpel is als het lijkt. Terwijl de jonge chef probeert om zowel de zaak als zichzelf zoveel mogelijk te veranderen, werkt hij samen met een keukenteam van rouwdouwers die hij gaandeweg als familie gaat beschouwen.

In seizoen 2 van de show tovert het team de smerige broodjeszaak om tot een restaurant om trots op te zijn. Terwijl ze het restaurant opnieuw opbouwen, leren we iedereen uit het team beter kennen en krijgen we een kijkje in de privélevens van de andere mensen in de keuken.

Maar hoe zal het Carmy en zijn team vergaan in seizoen 3? Dat kun je nu bekijken op Disney+:

nieuw seizoen the bear

Foto’s: Disney+ UK

Start nieuw seizoen van The Bear

We hebben er even op moeten wachten maar seizoen 3 van The Bear staat eindelijk online op Disney+. We zullen niet te veel verklappen maar we kunnen je wel beloven dat wanneer je eenmaal begint, je de bank niet snel verlaat. Want gaat ze in het nieuwe restaurant eindelijk shinen, kan Ricky dit keer de druk aan en leert Sydney de keuken leiden? Bereid je voor op een avondje bingewatchen door de ultieme snacks alvast in huis te halen:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!