Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Linguine met romige tomatensaus

Linguine met romige tomatensaus

  • Gemiddeld

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olijfolie in een pan en fruit er de knoflook in. Voeg de chilivlokken en de rozemarijn toe. Fruit nog ca. 1 minuut.

  2. Voeg de tomaten toe, laat de saus ca. 20 minuten op laag vuur koken en druk de tomaten met een spatel stuk. Voeg de kappertjes en de room toe en kook nog 3-4 minuten. Kook intussen de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en meng hem door de saus. Serveer de pasta en strooi er de kaas overheen.

Per portie: 523 kcal | 47 g koolhydraten | 11 g eiwit | 32 g vet

© olive Magazine / Immediate Media Recepten:Janine Ratcliffe Foto’s:Sam Stowell Styling:Iris Bromet Foodstyling:Natalie Thomson

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)