Foodies All day brunch
All day brunch
Cover all day brunch
Stukjes rocky road met witte chocolade, speculoospasta, stukjes speculoos, marshmallows en gesmolten speculoospasta erover.

Rocky road met speculoos

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

  • ca. 3 uur wachttijdca. 3 u. wachttijd

Een onweerstaanbare mix van romige speculoospasta, chocolade, krokante koekjes en smeuïge marshmallows. Een heerlijke traktatie die je in een handomdraai maakt – perfect voor bij de koffie, als cadeautje of gewoon om jezelf te verwennen!

Lees verder onder de advertentie

Aantal stuks
12

Ingrediënten

Benodigdheden

  • bakpapier
Een onweerstaanbare mix van romige speculoospasta, chocolade, krokante koekjes en smeuïge marshmallows. Een heerlijke traktatie die je in een handomdraai maakt – perfect voor bij de koffie, als cadeautje of gewoon om jezelf te verwennen!

Bereiding

  1. Vet een bakvorm (20 x 20 cm) in met gezouten boter en bekleed met bakpapier. Doe alle koekjes in een grote kom en verbrokkel ze lichtjes met het handvat van een deegroller.

  2. Smelt de boter en de chocolade au bain-marie. Smelt de speculoospasta op dezelfde manier en voeg 150 g toe aan het chocolademengsel.

  3. Spatel de koekjes en de marshmallows erdoorheen en druk het in de vorm. Zet ca. 3 uur in de koelkast om uit te harden.

  4. Snijd in stukken en besprenkel met de rest van de speculoospasta.

Per stuk: 379 kcal | 41 g koolhydraten | 4 g eiwit | 22 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Helena Busiakiewicz Fotografie: Jonathan Gregson Styling: Max Robinson Foodstyling: Libby Silbermann

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)