
Smaakvolle samenwerking: chefs Tim & Willem samen in de keuken
Samenwerking chefs Tim & Willem
Lees verder na de advertentie
Willem is al jaren chef bij Foodies, en weet dan ook als geen ander wat lekker smaakt. Chef Tim van ATAG maakt niet alleen heerlijke recepten, hij geeft ook geregeld kookworkshops door heel Nederland. Tim weet altijd het maximale uit ieder apparaat te halen. Dit jaar duiken chefs Tim & Willem elke maand de keuken in en ontdekken ze de nieuwste kooktechnieken.
Vanaf het allereerste moment dat ze samen in de keuken stonden was er magie. Reden genoeg om dit jaar elke maand de kennis en kunde van beide chefs te bundelen.
Tip!

Elke maand nieuwe recepten en inspiratie met seizoensproducten ontvangen?
Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Chef Tim van ATAG
Chef Tim, werkzaam bij ATAG, ziet koken echt als een ambacht waar hij zijn creativiteit in kwijt kan. Het is dan ook zijn passie; hij kookt vanuit zijn hart en ziel en vindt het prachtig om van een basisingrediënt een mooi gerecht te maken. Wij hebben meermaals zijn gerechten mogen proeven en kunnen dan ook beamen dat hij de mooiste (én smakelijkste) gerechten op tafel zet.
Tim geeft door heel Nederland kookworkshops en weet als expert bij ATAG alles uit ieder keukenapparaat te halen. Of het nu gaat om stomen, grillen of wokken: Tim is een lopende encyclopedie.
Chef Willem van Foodies
Grote kans dat je chef Willem van Foodies al kent, toch stellen we hem graag nog een keer aan je voor. Willem maakt de lekkerste recepten die je terugvindt in ons magazine en online, maar gebruikt ze zelf bijna nooit. Desalniettemin weet hij als geen ander welke smaken goed bij elkaar passen. Naast koken weet hij de recepten ook nog eens feilloos op papier te zetten, zodat iedereen ze thuis kan maken.
Willem heeft overigens een grondige hekel aan kiwi en papaya. Hij is ‘s ochtends altijd vroeg wakker en gaat het liefst iedere zomer op vakantie naar Frankrijk want kaas, brood, wijn.
Chefs Tim & Willem: elke maand de keuken in
Dit jaar duiken chefs Tim & Willem elke maand samen de keuken in. Soms gaan ze vooraf op pad, op zoek naar de mooiste ingrediënten. Elke maand inspireren ze elkaar met verschillende kooktechnieken, tips & tricks en recepten, die ze delen in Foodies Magazine.
Heb je het eerste nummer van 2024 al in huis? Dan lees je alles over wokken, zoals welke olie geschikt is en welke pan je het beste kunt gebruiken. Verderop in het magazine vind je ook nog eens het heerlijke recept voor pad thai, die chefs Tim & Willem samen maakten.
Ontdek ATAG
Voor elke chef is de keuken het centrum van zijn universum. Dit is de plek waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. Hoe je het ook het liefst kookt, onze apparaten geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik. ATAG staat voor kwaliteit en kookplezier. Daarnaast zijn onze apparaten échte blikvangers, we hebben altijd een designlijn die bij je past.
Meer dan 75 jaar kookbeleving
Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot de meest toonaangevende producent van inbouwapparatuur in de Benelux. ATAG bestaat inmiddels ruim 75 jaar en heeft altijd ‘dicht bij het vuur gezeten’. Eerst met het beste gasfornuis, nu zetten we de toon met ‘slimme’ kookplaten en exclusieve wijnklimaatkasten.
Lees ook:
Wokken: zo doe je dat in zeven stappen
7x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
Deze culinaire steden in Europa mag je niet missen
Onze tips

Dit is de enige duurzame gerookte makreel in het schap

Foodies gaat aan de bak voor Pasen… en jij kunt meedoen!

Welke bijzondere paaseitjes zijn écht lekker? Wij deden de test

Waarom een Britse brunch precies is wat je nu nodig hebt

Dit is de reden dat iedereen deze maand massaal gaat brunchen

Met deze geur in huis is Pasen compleet

Gratis chocoladereep scoren? Zo doe je dat!

Dit maakt Italiaans eten onweerstaanbaar
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.