Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Chefs Willem & Tim

Smaakvolle samenwerking: chefs Tim & Willem samen in de keuken

In samenwerking met ATAG
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Een goed begin is het halve werk, daarom starten we het jaar dan ook met een mooie aankondiging. Noem het prille liefde of noem het magie, maar chefs Tim (ATAG) en Willem (Foodies) slaan de handen ineen en gaan dit jaar elke maand samen de keuken in!

Samenwerking chefs Tim & Willem

Willem is al jaren chef bij Foodies, en weet dan ook als geen ander wat lekker smaakt. Chef Tim van ATAG maakt niet alleen heerlijke recepten, hij geeft ook geregeld kookworkshops door heel Nederland. Tim weet altijd het maximale uit ieder apparaat te halen. Dit jaar duiken chefs Tim & Willem elke maand de keuken in en ontdekken ze de nieuwste kooktechnieken.

Vanaf het allereerste moment dat ze samen in de keuken stonden was er magie. Reden genoeg om dit jaar elke maand de kennis en kunde van beide chefs te bundelen.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Chef Tim van ATAG

Chef Tim, werkzaam bij ATAG, ziet koken echt als een ambacht waar hij zijn creativiteit in kwijt kan. Het is dan ook zijn passie; hij kookt vanuit zijn hart en ziel en vindt het prachtig om van een basisingrediënt een mooi gerecht te maken. Wij hebben meermaals zijn gerechten mogen proeven en kunnen dan ook beamen dat hij de mooiste (én smakelijkste) gerechten op tafel zet.

Tim geeft door heel Nederland kookworkshops en weet als expert bij ATAG alles uit ieder keukenapparaat te halen. Of het nu gaat om stomen, grillen of wokken: Tim is een lopende encyclopedie.

Chef Tim van ATAG

Chef Willem van Foodies

Grote kans dat je chef Willem van Foodies al kent, toch stellen we hem graag nog een keer aan je voor. Willem maakt de lekkerste recepten die je terugvindt in ons magazine en online, maar gebruikt ze zelf bijna nooit. Desalniettemin weet hij als geen ander welke smaken goed bij elkaar passen. Naast koken weet hij de recepten ook nog eens feilloos op papier te zetten, zodat iedereen ze thuis kan maken.

Willem heeft overigens een grondige hekel aan kiwi en papaya. Hij is ‘s ochtends altijd vroeg wakker en gaat het liefst iedere zomer op vakantie naar Frankrijk want kaas, brood, wijn.

Chef Willem van Foodies

Chefs Tim & Willem: elke maand de keuken in

Dit jaar duiken chefs Tim & Willem elke maand samen de keuken in. Soms gaan ze vooraf op pad, op zoek naar de mooiste ingrediënten. Elke maand inspireren ze elkaar met verschillende kooktechnieken, tips & tricks en recepten, die ze delen in Foodies Magazine.

Heb je het eerste nummer van 2024 al in huis? Dan lees je alles over wokken, zoals welke olie geschikt is en welke pan je het beste kunt gebruiken. Verderop in het magazine vind je ook nog eens het heerlijke recept voor pad thai, die chefs Tim & Willem samen maakten.

Chefs Willem & Tim koken samen

Ontdek ATAG

Voor elke chef is de keuken het centrum van zijn universum. Dit is de plek waar je experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. Hoe je het ook het liefst kookt, onze apparaten geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik. ATAG staat voor kwaliteit en kookplezier. Daarnaast zijn onze apparaten échte blikvangers, we hebben altijd een designlijn die bij je past.

Meer dan 75 jaar kookbeleving
Wat begon in een Achterhoeks schuurtje is uitgegroeid tot de meest toonaangevende producent van inbouwapparatuur in de Benelux. ATAG bestaat inmiddels ruim 75 jaar en heeft altijd ‘dicht bij het vuur gezeten’. Eerst met het beste gasfornuis, nu zetten we de toon met ‘slimme’ kookplaten en exclusieve wijnklimaatkasten.

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!