Foodies 03/2025: Airfryer
Crispy comfort
Airfryer cover
chocoladerepen van Côte d'or

Yes! Deze chocolade is nu de perfecte traktatie om te delen

Profielfoto van JulieJulie van den Berg

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Lees verder na de advertentie

Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
chocoladerepen van Côte d'or

Chocolade traktatie om te delen

Na een lange werkdag lekker relaxen, genieten van je favoriete snack of dat extraatje meenemen bij de bakker: dat zijn de echte verwenmomenten. Côte d’Or speelt met zijn chocolade in op deze groeiende behoefte en geeft de repen een nieuw uiterlijk. Breek nu de melk-, melk-gebroken noot- en pure chocolade in handige portieblokjes, zodat je makkelijk kunt delen met je gezelschap of kunt genieten van een chocolade traktatie.

Foodies favoriet

Airfry PFAS-VRIJ met GreenPan
Airfry PFAS-VRIJ met GreenPan

Kies jij voor extra véél of extra veelzijdig? Nu -15% korting op de XXL of Dual Zone airfryer.
Kortingscode: FOODIES15

potjes honing van Bijenbaas

Een bij-zonder potje honing

Bijensterfte, verlies van biodiversiteit en vervuiling van de natuur door chemische gewasbescherming komen helaas erg veel voor bij de productie van honing. Honingmerk Bijenbaas wil hier verandering in brengen door de productie van eerlijke honing: duurzaam en verantwoord, zonder extra toevoegingen. Daarnaast komt het rechtstreeks uit de Nederlandse natuur en heeft het de kleur, geur en smaak van de bloemen die op dat moment op die bepaalde locatie bloeiden.

Eten Elysianne

Februari staat in het teken van Black History Month

Deze maand is een moment om extra stil te staan bij de rijke geschiedenis, cultuur en impact van de Afrikaanse diaspora. In Nederland wordt deze maand sinds 2010 gevierd, en ook in de culinaire wereld zijn de invloeden onmiskenbaar. Restaurant Elysianne – het eerste fine-dining restaurant in Europa met een traditionele keuken van New Orleans – opende begin dit jaar haar deuren. Dit is dé plek om de authentieke Creoolse smaken en gerechten te proberen.

Deze snack is om je vingers bij af te likken

Johnny Cashew lanceert Melkchocolade Honing Zeezout cashews: Johnny’s razend populaire honing zeezout cashews, ondergedompeld in romige melkchocolade gemaakt van eerlijke cacao, ingekocht via Tony’s Open Chain. Dat is zoet, zout, zacht, knapperig en chewy tegelijk en ook nog eens dubbel guilt free. Je weet namelijk zeker dat alle cashew- en cacaoboeren eerlijk zijn behandeld en betaald. Dat klinkt hemels, toch?

JohnnyCashew Choco honey

Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Profielfoto van

Julie van den Berg

Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!