Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
wat is hot honey

3x recepten met honing

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Honing zouden we het liefst zo naar binnen lepelen. Daarom een ode aan die gouden godennectar met drie van onze favoriete recepten met honing.

Recepten met honing

Hemelse honing, wie houdt er nu niet van. In de yoghurt, op de boterham of om je eigen granola mee te maken, of stiekem een lepeltje zo uit de pot. Niet alleen zoete, ook hartige gerechten maak je lekkerder met een scheutje zoet. Dit zijn onze favoriete recepten met honing bij elkaar. Wat is jouw favoriet?

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Kip met honing soja-glazuur

Met een marinade van honing en sojasaus geef je deze kipdijfilets heel veel smaak. Lekker om te serveren met rijst en een salade of kort gewokte bladgroente.

> naar het recept: kip met honing soja-glazuur

Kip met honing-sojaglazuur

Salade met mango, haricots verts en honing-passievruchtdressing

Honing wordt vaak gebruikt in dressings voor salades, zo ook in deze met mango en haricots verts. Met wat gember en chilipeper geef je hem net dat beetje extra pit. Zo maak je je salade helemaal af!

> naar het recept: salade met mango, haricots verts en honing-passievruchtdressing

Salade met mango, haricots verts en honing-passievruchtdressing

Honing-limoenroomijs

Het zoete van honing en zure van limoen gaan super goed samen. Helemaal wanneer je beide smaken in dit heerlijke roomijs verwerkt.

> naar het recept: honing-limoenroomijs

Honing-limoenroomijs

Lees ook:

Onze tips

Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!