
Spanje is het land van flamenco, warme stranden, mooie architectuur én natuurlijk heerlijk eten. Maar om hiervan te genieten, hoef je heus niet het vliegtuig te pakken. De nieuwste Foodies staat vol met Spaanse recepten!
Lees verder na de advertentie
Spanje is het land van flamenco, warme stranden, mooie architectuur én natuurlijk heerlijk eten. In deze op-en-top Spaanse editie van Foodies vind je dan ook de wereld aan zonnige recepten uit dit fijne land.
Zo ga je aan de slag met zoete toetjes vol sinaasappel en amandel, leer je de verrassende keuken van Andalusië kennen, maak je tafels vol tapas, geniet je van een heuse Spaanse barbecue en nog veel, veel meer.
Foodies Spaanse zomer
- Steek de Spaanse barbecue aan;
- Geniet van tafels vol tapas;
- Maak kannen vol cocktails en meer!

Barbecueën op z’n Spaans
De barbecue aan, spiesjes op de grill en ogen dicht en het is nét alsof je op het Spaanse strand zit te grillen. Met pittige gambaspiesjes, aioli, romescosaus en meer lekkers ben je heel even op vakantie in Spanje.
Spaanse toetjes
Voor het toetje is altijd plek en deze Spaanse desserts zijn daar geen uitzondering op. Van een churrossandwich met chocoladeijs tot crema catalana en torrijas, dit is de zoete kant van Spanje.




Aan de kust en op een plek waar je alles vindt. Van prachtige bossen en meren tot aan een bruisend stadscentrum, gevuld met de beste restaurants.
En verder…
Neemt Bas je mee langs de mooiste en lekkerste strandtenten aan de Nederlandse kust, leert Anne je hoe je de állerlekkerste Baskische cheesecake ooit bakt, maak je kannen vol zomerse cocktails en meer. Kortom: dit nummer mag je niet missen!
Foodies Spaanse zomer
- Steek de Spaanse barbecue aan;
- Geniet van tafels vol tapas;
- Maak kannen vol cocktails en meer!

Onze tips

Foodies boekenclub: “De bijbel van de Spaanse keuken”

Spaanse pinchos: 5x recepten om te maken

5x typisch Spaanse gerechten om van te genieten

Bizar goede deal: dubbele Ninja airfryer nu maar €99 bij Albert Heijn

Supermarkt-kruidnoten getest: goedkoop blijkt het best

Van spicy tot knettersuiker: deze kruidnoten gaan viraal, maar zijn ze ook lekker?

Stovember is begonnen: zo win jij de populaire LOV-pan van Tefal

Landelijke ontbijtweek is gestart: deze recepten wil je meteen proberen

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.



