Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Leesvoer voor in de vakantie: gratis magazines lezen via Readly

Leesvoer voor in de vakantie: gratis magazines lezen via Readly

Advertentie

Natuurlijk is er maar één tijdschrift om deze zomer stuk te lezen: Foodies. Maar wie voor andere tijdschriften geen plek meer in de koffer heeft, maar wel veel wil lezen, hebben wij een fijne oplossing. Met deze link kun je namelijk deze hele zomer gratis online magazines lezen via Readly!

Probeer Readly nu twee maanden gratis

Welke magazines gratis lezen?

Allemaal! Met Readly lees je onbeperkt tijdschriften op je telefoon, tablet of computer. Wil jij dat deze zomer weleens proberen? Met onze unieke code gebruik je Readly nu twee maanden gratis, zonder dat je ergens aan vast zit. Tevreden na twee maanden? Dan kun je met je abonnement van 9,99 per maand duizenden magazines lezen van over de hele wereld.

Je vindt de nieuwste uitgaves van je favoriete tijdschriften gelijk in de app, al heb je ook digitaal toegang tot wel 90.000 oude nummers. De keuze aan tijdschriften is zo groot dat er voor iedereen wel wat tussen zit. Zo kan het hele gezin meelezen, ook omdat je de mogelijkheid hebt om vijf profielen aan te maken en de app daarmee op vijf apparaten te gebruiken. is Wat kun je allemaal vinden in deze ‘Netflix onder de tijdschriften’? Wij hebben onze favoriete voor de zomer op een rijtje gezet:

Lonely Planet Traveller

De zomer is hét moment om nieuwe hotspots te ontdekken. In eigen land, of over de grens. Naast Foodies is de Lonely Planet Traveller hier het perfecte magazine voor. Tip: de culitravel artikelen zijn om van te smullen.

Gardeners’ World

Gek op (moes)tuinieren? Dan mag je de uitgaves van Gardeners’ World niet missen. Het magazine staat vol met tips om het beste meeste uit je tuin te halen. Ook aan mensen zonder tuin wordt gedacht en er worden allerhande tips gegeven voor het verzorgen van de planten in je woonkamer of balkon.

De Tuin op Tafel

Wanneer je het beste van beiden combineert, krijg je De Tuin op Tafel. Dit is hét trendy tijdschrift over kweken, oogsten en koken. Begin jij deze zomer met een nieuwe hobby?

V’GAN Lifestyle

Zodra de temperaturen buiten beginnen te stijgen, willen we allemaal net wat gezonder eten. Voor een vegan levenstijl moet je soms heel wat leren voordat je als pro in de keuken aan de slag kunt. In V’GAN Lifestyle vind je veel vegan recepten, tips van experts, hotspots en inspirerende projecten op het gebied van veganistisch eten.  Van bijzondere pavlova van aquafaba tot aan everyday breakfast acaï bowls.

Zomerboeken

Ook aan speciale zomerboeken is er op Readly geen gebrek. Lees bijvoorbeeld de zomerspecial van Psychologie Magazine, Cosmopolitan of Women’s Health. Welke is jouw favoriet?

Readly gratis proberen

Wil jij deze toffe tijdschriften deze zomer lezen? Probeer Readly nu twee maanden gratis. Via de link vind je ook het complete aanbod van Readly, want hierboven hebben we nog maar een fractie daarvan laten zien. De eerste twee maanden zijn geheel kosteloos. Daarna betaal je 9,99 euro per maand en kun je even vooruit met meer dan 120.000 tijdschriftedities.

magazines rihanna vogue

Lees ook: Het Grote Vakantienummer van Foodies is nu verkrijgbaar

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!