
Bij Foodies geloven we niet dat er ook maar iemand is die níet van chocolade houdt. Voeg daar karamel aan toe en je hebt de allerbeste combinatie ooit. Dat maakt onze special die in het teken staat van deze twee ingrediënten het lekkerste nummer ooit!
Lees verder na de advertentie
In de special vind je meer dan 60 chocolade- en karamelrecepten om je vingers bij af te likken. Van intense chocoladetaarten en romige ganache tot de allerlekkerste zoute karamel en zoete én hartige recepten die heerlijk gekaramelliseerd zijn. Deze unieke uitgave wil je hebben!
Unieke uitgave
Chocolade & Karamel- Knapperige koekjes
- Recepten met gezouten karamel
- koken met cacao en veel, veel meer!

In dit nummer:
Ganache
Smelt chocolade met slagroom en je krijgt een romige, smeuïge, glanzende ganache. Je maakt er taarten, toetjes, truffels en ander lekkers mee.
Dol op gezouten karamel
Voeg een snufje zout toe aan karamel en je wereld staat op zijn kop. Cheesecake, blondies, chocoladetaart, pancakes – gezouten karamel maakt alles nóg lekkerder.
En verder…
De beste chocoladerecepten uit kookboek-der-kookboeken De zilveren lepel, knapperige koekjes, recepten met pure en witte chocolade, koken met cacao en veel, veel meer.
Ben je abonnee? Deze unieke uitgave is niet inbegrepen bij je abonnement.
Enthousiast?
Kun je niet wachten om aan de bak te gaan? Haal dan nu met slecht een druk op de knop deze special in huis. Wanneer je dit nummer snel bestelt, ontvang je het zonder verzendkosten!



Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan ook!
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?
Onze tips

5x bakken met pure chocolade

Chocolade smelten: deze 4 manieren werken het best

Witte chocolade: 7x de lekkerste recepten

Chocoliefde: dé onweerstaanbare chocolademousse van Willem

Product van de maand: Italiaanse kazen

Dit nieuwe kookboek wil je hebben

Starbucks zet nieuwe smaak op het menu

Bitterballen uit de airfryer: net zo krokant als uit de frituur?
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.