Rabarberplaattaart met witte chocolade en vlierbloesem
Spijtig genoeg is rabarber niet het hele jaar verkrijgbaar, maar áls het dan eindelijk zo ver is, kun je maar beter deze plaattaart met rabarber en chocolade maken. Niet te zoet en echt een plaatje om te zien. Die moet je wel maken, toch?
> naar het recept: rabarberplaattaart met witte chocolade en vlierbloesem
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Cheesecake met witte chocolade en frambozen
Deze cheesecake is romig en dankzij de frambozen toch lekker fris. Maak hem voor een feestje, of gewoon om te vieren dat het weekend is.
> naar het recept: cheesecake met witte chocolade en frambozen
Meringue-slagroomtruffels met Baileys en witte chocolade
Als je nog twijfelde over of je deze chocolade wel of niet lekker vindt, dan trekken deze truffels je wel over de streep. De combinatie met meringue en Baileys is simpelweg hemels.
> naar het recept: meringue-slagroomtruffels met Baileys en witte chocolade
Sesam-wittechocoladekoekjes
Niet al te zoet en lekker knapperig door de sesamzaadjes. Tijdens het bakken verspreid de nootachtige geur van sesam zich door je huis en eigenlijk is dat al reden genoeg om deze koekjes te maken.
> naar het recept: sesam-wittechocoladekoekjes
Gemberkoekjes met gekaramelliseerde wittechocoladeganache
Wist je dat je deze chocolade ook kunt karamelliseren? De chocolade krijgt er – verrassend genoeg – een karamelachtige kleur en smaak van. Probeer maar eens in deze koekjes.
> naar het recept: gemberkoekjes met gekaramelliseerde wittechocoladeganache
Wittechocolademousse-taart met zomerfruit
Een krokante bodem, een luchtige vulling en een topping van vers fruit – wat wil je nog meer? Wij gebruikten onder andere frambozen, blauwe bessen en bramen, maar kies vooral het fruit dat je zelf lekker vindt.
> naar het recept: wittechocolademousse-taart met zomerfruit