Lees verder onder de advertentie
Maak je dessert compleet met…Pedro Xímenez sherry!
Wat maakt deze sherry dan zo heerlijk zoet? De druiven worden niet meteen geperst, maar mogen eerst nog even ‘zonnen’. Zo worden de druiven getransformeerd tot rozijnen, die nog boordevol suikers zitten. Deze worden vervolgens geperst, om de sherry van te maken. Wist je dat Pedro Xímenez hoogstwaarschijnlijk de zoetste wijn ter wereld is? Dat klinkt heel heftig, alleen komt deze wijn alsnog fris en harmonieus over door de natuurlijke zuurgraad. Het proberen waard dus!
Lees verder onder de advertentie
Familiebedrijf
NECTAR PX is een sherry van Tio Pepe van González Byass, een van de bekendste sherry-producenten ter wereld én al sinds 1835 een familiebedrijf. Het hoofdkantoor van González Byass is nog altijd te vinden in Jerez de la Frontera, dé sherry hoofdstad van de wereld.
Pedro Xímenez is verkrijgbaar bij Gall & Gall voor slechts € 6,95
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?
Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Pedro Xímenez sherry in huis? Maak dan deze heerlijke no-bake chocolade-sherrytaart
Onze tips
Starbucks introduceert deze nieuwe smaak
Nét geopend: de eerste blikviswinkel van Nederland
Zelfgebakken brood binnen 10 minuten: redden wij dat?
Vers van de pers: McDonald’s brengt populaire burger terug
Haverrijst getest: hype of heerlijk?
Vers van de pers: vlees- en zuivelvervangers het gezondst in Nederland
Alles over maaltijdboxen: welk recept past bij jou?
GEWONNEN: diner voor twee in het restaurant van Jamie Oliver in Londen
Redactie
Lees verder onder de advertentie