
De allerkleurrijkste keuken ter wereld is zonder twijfel de Mexicaanse. Van de goedgevulde burrito’s van de cover tot tacos de papa en gerechten en verhalen uit Mexico-Stad: deze Foodies staat er vol mee!
Lees verder na de advertentie
In de zomer draait alles om kleur, en dat is goed te zien in de Foodies van deze maand. Zo gaan aan de slag met éxtra veel recepten uit de kleurrijke Mexicaanse keuken en nog veel, veel meer.
De nieuwste Foodies
- Geniet van zelfgemaakt ijs
- Ga aan de slag met de Mexicaanse keuken
- Kook zomerse recepten van Lenna Omrani

Foodies Koken met kleur
Zo geniet je van zelfgemaakt ijs zĂ³nder ijsmachine, maak je gerechten die buiten in de zomerzon het lekkerst smaken, leer je alles over All Things Butter-chef Thomas Straker, kook je zomerse recepten uit Lenna Omrani’s nieuwste boek, ga je voor recepten met Ă©xtra veel groenten, geniet je van de beste ingrediĂ«nten die de zomer te bieden heeft en meer.



Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
All Things Butter
Van een TikTok-sensatie tot een eigen restaurant in het Londense Notting Hill – Thomas Straker weet wat de mensen willen. Yvonne en Willem bezochten zijn restaurant voor een exclusief interview en kwamen terug met boter én recepten.
De nieuwste Foodies
Koken met kleur€ 7.99- Geniet van zelfgemaakt ijs
- Ga aan de slag met de Mexicaanse keuken
- Kook zomerse recepten van Lenna Omrani

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.
Liever een losse uitgave bemachtigen? Dat kan natuurlijk ook. Klik hier voor de nieuwste Foodies!
Onze tips

Fiesta Mexicana! 8 overheerlijke Mexicaanse recepten

Vergeet frisdrank: deze zelfgemaakte zomerdrankjes smaken veel beter

Foodies boekenclub: kookboek “Comida Mexicana”

Dit zijn dé heetste Mexicaanse pepers en zo gebruik je ze in de keuken

Vacature: accountmanager Foodies

Wist je dat er thee groeit langs de Nederlandse snelweg?

Deze pizzeria behoort nu tot de beste van Europa

Dit is hét drankje voor je eindexamenfeest
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.