Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
masterchef australie

Dit is wanneer het nieuwe seizoen van MasterChef Australië start

Advertentie

Zit jij ook al maanden te wachten totdat het nieuwe seizoen van MasterChef Australië van start gaat? Goed nieuws, want volgende week is het zover! Wij vertellen je alles over dit nieuwe seizoen én de kersverse kandidaten. Spoiler alert: een oude bekende maakt een comeback.

Start MasterChef Australië

MasterChef Australië, wie kent het niet? In dit bekende tv-programma strijden amateurkoks uit heel Australië voor de titel van Masterchef. Elke aflevering tonen de kandidaten hun kooktalenten aan de juryleden: topchef Jock Zonfrillo, recensent Melissa Leong en oud-deelnemer Andy Allen. Aan hun de taak om te bepalen wie dit jaar de beste is. Ben jij ook zo benieuwd wie dat wordt? Het nieuwe seizoen van MasterChef Australië gaat maandag 28 augustus 2023 van start, om 19.30 uur op Net5.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

The show must go on

Wij zijn blij om te delen dat nieuwe seizoen van MasterChef Australië volgende week zeker van start gaat. Het was namelijk een tijdje twijfelachtig of seizoen 15 wel uitgezonden zou worden. Want onlangs is jurylid Jock Zonfrillo (46) plotseling overleden, wat de culinaire wereld shockeerde. Vrij snel na zijn overlijden werd toch besloten om het seizoen alsnog uit te zenden. In Australië is het seizoen al eerder uitgezonden en werd de finale afgesloten met een eerbetoon aan de geweldige chef-kok.

Nieuw seizoen MasterChef Australië

Het thema van het nieuwe seizoen is Secrets & Surprises en daarmee kunnen we afleveringen vol verrassingen verwachtingen. De eerste surprise kunnen we alvast aan je verklappen: een oud-deelnemer keert terug. Brent Draper maakt een comeback omdat hij vorig seizoen moest stoppen vanwege persoonlijke problemen. Dit jaar keert hij terug, sterker dan ooit?

Een andere verrassing is het aantal deelnemers dat meedoet. Dit jaar starten er namelijk geen 24 maar 18 kandidaten, waaronder dokter Adi Nevgi, huisvrouw Larissa Sewell en ICT’er Antonio Cruz Vaamonde. Benieuwd wie van hen wint? Volgende week gaat het seizoen van start en kun je het elke werkdag bekijken! Wij kunnen in elk geval niet wachten…

Het nieuwe seizoen van Masterchef Australië is vanaf 28 augustus 2023 elke werkdag om 19.30 uur op Net5 te zien.

nieuw seizoen masterchef australie start

Elke maand inspiratie?

Wil je elke maand de lekkerste inspiratie, recepten en verhalen op je deurmat? Bekijk dan eens onze voordelige abonnementen en kies voor Foodies Magazine!

Lees ook:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!