Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover voor Deze primeur op het gebied van pepernoten mag je niet missen!

Deze primeur op het gebied van pepernoten mag je niet missen!

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Ga er even voor zitten en laat ons je bijpraten. Psst.. de pepernoten liggen alweer in het schap!

Lees verder na de advertentie

Wekelijks de lekkerste recepten in je mail?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Ze zijn er weer

Je kan het afgelopen week haast niet gemist hebben: de eerste pepernoten liggen weer in het schap. Niet alleen de ‘gewone’ kruidnoten maar ook gekke smaken, van perenijs tot spicy chocolade. Waar we vorig jaar deze pepernoten met verrassende smaken uitgebreid hebben getest, weten we niet of we het dit jaar aandurven…. Wat denk jij? Moeten we er ons weer aan wagen? Laat het ons weten via de socials!

Pepernoten

Tip!

zaal van cinema culinair

Must-see: La Grande Bouffe

Er zijn maar weinig films waar zoveel in gegeten wordt als in La Grande Bouffe. En daar zag ze bij Cinema Culinair een uitdaging in. Want wat nou als je de gerechten uit de film ook aan de toeschouwers voorschotelt? Dan krijg je een filmavond om nooit meer te vergeten! Lees er alles over in dit artikel. Tip: Foodies-abonnees krijgen korting!

Nederlandse primeur

Waar het bijna niet meer mogelijk is om Nederlanders te verrassen met kruidnoten, komt The Flower Farm, met een feestelijke primeur: de allereerst palmolievrije kruidnoten van Nederland. Ze smaken net als elke andere kruidnoot: knapperig, zoet en kruidig. Maar er is één groot verschil: ze hebben geen negatieve impact op het regenwoud. De kruidnoten liggen vanaf 25 augustus in de schappen, ruim op tijd voor pakjesavond…

zak met pepernoten

Wekelijks de lekkerste recepten ontvangen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!