Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
First dates

Vers van de pers: het First Dates restaurant opent weer, het is Cocktail Week en meer!

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Amsterdam Cocktail Week

De scholen zijn weer begonnen en de meeste mensen zijn volop aan het werk. Ben een mazzelaar die nog vakantie heeft? Dan is Amsterdam de plek die je deze week wilt gaan bezoeken! Van dinsdag 6 tot maandag 12 september kunnen cocktail liefhebbers weer een week lang hun smaakpapillen prikkelen tijdens de Amsterdam Cocktail Week. Overal in de hoofdstad worden toffe events georganiseerd. Liever thuis aan de slag? Laat je dan inspireren door deze 4x zomerse cocktail recepten die je moet kennen.

Mezcal paloma and melon cooler

Wil je deze culi-nieuwtjes ook in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

First dates

Goed nieuws: het leukste restaurant van het land opent zijn deuren weer! Waar hangt er altijd spanning in de lucht? Stellen mensen zich open naar elkaar? En lopen ze wellicht hand in hand naar buiten? Juist, in het First Dates Restaurant. Hier doen singles van alle leeftijden en uit elke hoek van het land een poging om de ware te vinden. Vanaf vanavond (maandag 5 september 2022) is ‘First Dates’ weer elke werkdag om 19.30 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

In dit nieuwe seizoen bereikt het programma een bijzondere mijlpaal: op 17 oktober openen maître Denice en barman Victor namelijk voor de 500ste keer de deuren van het First Dates Restaurant. Dat betekent dat er maar liefst 2.500 singles de vloer over kwamen voor een blind date met zijn/haar/diens match. En of dat eerste afspraakje nu leidde tot een tweede of niet, ze hebben het stuk voor stuk aangedurfd om de liefde te vinden. Zo ook dit seizoen. Hoeveel vonken denk jij dat er overslaan?

First dates

Masterchef

Over tv-tips gesproken: het nieuwe seizoen van MasterChef Australië is van start. In MasterChef Australië strijden amateurkoks uit heel Australië voor de titel van Masterchef. Ze tonen hun kooktalenten aan de juryleden, die bestaan uit beroemde koks en recensenten. Vorige week ging alweer het 14e seizoen van dit populaire programma van start op Net5. Heb je de eerste afleveringen gemist? Kijk ze gemakkelijk terug op Kijk.nl en volg maandag- tot en met donderdagavond de nieuwe afleveringen rond 18.25 uur op Net5.

MasterChef Australië

Lees ook:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!