
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles watĀ hip, hot & happeningĀ is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Lees verder na de advertentie
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Dit is het nieuwste chocolademerk: MARMIR
Nieuw in chocoladelandschap: MARMIR chocolate. Dit luxe chocolademerk is ontwikkeld door ervaren patisserie chefs. Zij bedachten samen de meest bijzondere smaakcombinaties, gemaakt van de allerbeste ingrediƫnten. Het merk zet zo een nieuwe standaard voor luxe chocolade binnen de zakelijke markt, horecagelegenheden en voor de consument. De chocolade is verkrijgbaar in twee lijnen: de Signature Collection (wit, melk, pure en blonde chocolade gemaakt van gekaramelliseerde melk) Ʃn de Salt Collection, waaraan verschillende zoutsoorten zijn toegevoegd. Loopt het water je al in de mond? De chocolade is nu verkrijgbaar via marmirchocolate.com.


Jopen introduceert SEA Waterā¢
Het biermerk Jopen gaat een samenwerking aan met SEA Waterā¢, een pionier in duurzame watertechnologie. Hiermee geeft Jopen een unieke draai aan het geliefde zomerse bier Life’s a Beach. Als eerste brouwerij ter wereld brouwt Jopen hun Session IPA met SEA Waterā¢, mineraalrijk drinkwater uit gezuiverd Noordzeewater. Dit innovatieve bier is niet alleen ontzettend lekker, maar draagt zo ook bij aan het behoud van de biodiversiteit in onze zeeĆ«n. Wil je meer weten? Ga naar jopenbier.nl
Tip!

Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Heerlijke happen tijdens het EK!
Afgelopen weekend is het EK voetbal begonnen. En zo’n wedstrijd kijken is natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes. Deze vijf voetbal hapjes wil je daarom niet missen! Of wat dacht je van een lekkere borrelplank voor tijdens de wedstrijd? En met een glas zelfgemaakte oranjebitter is het oranjefeest helemaal compleet. Of ons elftal nu gaat winnen of niet, aan het publiek zal het in ieder geval niet liggen..

Onze tips

Bestel nu Foodies Italiƫ mƩt gratis kaasgids

De comeback van cognac: waarom iedereen het nu mixt

Dit zijn de belangrijkste vegatrends voor 2025

Lavashak: deze populaire Perzische snack wil je proberen

Dit zijn de meest gezochte recepten van januari

Zo ontvang je het nieuwe boek van Jamie Oliver gratis!

Cottage cheese is weer populair en dit is waarom

Deze nieuwe chunky repen wil je proeven
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?