Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
nieuwste chocolademerk Marmir

Vers van de pers: dit is het nieuwste chocolademerk en meer!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Dit is het nieuwste chocolademerk: MARMIR

Nieuw in chocoladelandschap: MARMIR chocolate. Dit luxe chocolademerk is ontwikkeld door ervaren patisserie chefs. Zij bedachten samen de meest bijzondere smaakcombinaties, gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Het merk zet zo een nieuwe standaard voor luxe chocolade binnen de zakelijke markt, horecagelegenheden en voor de consument. De chocolade is verkrijgbaar in twee lijnen: de Signature Collection (wit, melk, pure en blonde chocolade gemaakt van gekaramelliseerde melk) én de Salt Collection, waaraan verschillende zoutsoorten zijn toegevoegd. Loopt het water je al in de mond? De chocolade is nu verkrijgbaar via marmirchocolate.com.

nieuwste chocolademerk Marmir
JopenxSea Water

Jopen introduceert SEA Water™

Het biermerk Jopen gaat een samenwerking aan met SEA Water™, een pionier in duurzame watertechnologie. Hiermee geeft Jopen een unieke draai aan het geliefde zomerse bier Life’s a Beach. Als eerste brouwerij ter wereld brouwt Jopen hun Session IPA met SEA Water™, mineraalrijk drinkwater uit gezuiverd Noordzeewater. Dit innovatieve bier is niet alleen ontzettend lekker, maar draagt zo ook bij aan het behoud van de biodiversiteit in onze zeeën. Wil je meer weten? Ga naar jopenbier.nl

Heerlijke happen tijdens het EK!

Afgelopen weekend is het EK voetbal begonnen. En zo’n wedstrijd kijken is natuurlijk niet compleet zonder lekkere hapjes. Deze vijf voetbal hapjes wil je daarom niet missen! Of wat dacht je van een lekkere borrelplank voor tijdens de wedstrijd? En met een glas zelfgemaakte oranjebitter is het oranjefeest helemaal compleet. Of ons elftal nu gaat winnen of niet, aan het publiek zal het in ieder geval niet liggen..

bitterballen
Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!