Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Ga lekker & licht het voorjaar in met het Brenda Kookt magazine

Ga lekker & licht het voorjaar in met het Brenda Kookt magazine

Advertentie

Na het enorme succes van het eerste Brenda Kookt Magazine, is er nu een nieuwe editie! Bomvol gerechten voor een heerlijk fris en lekker voorjaar. Enthousiast? Bestel dan deze unieke uitgave.

Het eerste Brenda Kookt magazine was een groot succes en daarom is er nu een nieuwe editie! In deze uitgave bundelt Brenda alle recepten voor een fris, licht én lekker voorjaar. Van lichte ontbijtjes tot koolhydraatarme gerechten, frisse maaltijdsalades en gerechten die bol staan van de groenten! Ook makkelijke tussendoortjes en toetjes met fruit komen aan bod.

Voedzame ontbijtjes

Met een kop koffie en een lekker ontbijtje neem je plaats in het ochtendzonnetje. Ga dit keer eens niet voor een boterham maar maak wafels met blauwe bessen of een ontbijtquiche van croissantdeeg.

Koolhydraatarme gerechten

Moet je nog sporten vanavond of denk je een beetje aan de lijn? Dan komen de koolhydraatarme gerechten goed van pas. Zonder in te boeten aan smaak, zet je een lekkere, lichte maaltijd op tafel. Denk aan een zoete aardappel taco met gehakt of bloemkoolrijst met kip en chilisaus.

wraps met krokante kip

Wraps met krokante kip

Brenda: “Deze wraps met krokante kip behoren tot mijn favoriete camping recepten.” Een snel, makkelijk en vooral erg lekker recept uit het Brenda Kookt magazine.

Naar het recept

Toetjes met fruit

Heb jij ook een toetjesmaag? Zo’n klein extra kamertje, waarin altijd ruimte is voor een zoete afsluiter? Ga voor de toetjes met fruit zoals pavlova met aardbeien of frambozen-trifle.

En nog veel meer…

Neem ook een kijkje in de keuken van Brenda en zie wat zij allemaal standaard in haar koelkast of voorraadkast heeft liggen. Met deze special roep jij die eerste zonnestralen over je af en krijg je zin in het voorjaar!

Enthousiast? Bestel het Brenda Kookt magazine dan direct voor 9,99 euro met slechts één druk op de knop:

Brenda Kookt special
Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!