Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
tefal chopper

GEWONNEN: 5x de 5-Second-Chopper van Tefal

In samenwerking met Tefal

Advertentie

Wil jij lekker eten zonder veel gedoe? De 5-Second-Chopper van Tefal is dé must-have voor een lekkere zomer. Wil jij dit geheime wapen hebben? Goed nieuws: wij mogen er vijf weggeven!

5-Second-Chopper van Tefal

Alle ingrediënten met de hand hakken heeft iets therapeutisch, maar het duurt ook erg lang. D5-Second-Chopper van Tefal maakt dit klusje een stuk sneller. Hiermee zet je binnen een mum van tijd heerlijk hapjes op tafel zoals een citroengranita met muntsiroop of crostini met vers gehakte steak tartare voor bij de borrel. En alsof dat nog niet genoeg is maak je met het compacte niet elektrische apparaat ook nog eenvoudig de beste dips, sauzen, purees, crèmes en cocktails.

Makkelijk hakken

Perfect hakken, pureren, opkloppen en ijs crushen in een handomdraai: het kan met de 5-Second-Chopper. Het compacte apparaat is eenvoudig te gebruiken en breng je op gang door aan het koord van de chopper te trekken. Hoe vaker je trekt, hoe fijner je ingrediënten worden vermalen. Zo heb je zelf de controle, zonder te veel gedoe. Pluspunten voor het feit dat ‘ie stekkerloos is. Dat bespaart niet alleen energie maar zorgt er ook voor dat je het eenvoudig mee kunt nemen. Zo kun je overal makkelijk zomerse borrelhapjes maken. In het park, op de camping of aan zee. Doe er je voordeel mee!

Zo maak je kans

Wil jij één van de vijf 5-Second-Choppers van Tefal winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en ook afwachten tot we op 1 augustus 2023 de winnaars bekend maken!

Winactie gesloten

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

tefal chopper

Lees ook:

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!