Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Crostini met vers gehakte steak tartare

Makkelijk te maken: zomerse borrelhapjes

In samenwerking met Tefal

Advertentie

De lange zomeravonden vragen om een een gezellige borrel. Dek de tuintafel, nodig vrienden en familie uit en zet de drankjes alvast koud. Met deze zomerse borrelhapjes wordt het snel en eenvoudig een groot succes!

Zomerse borrelhapjes

Een zomerse borrel is vaak sneller gepland dan georganiseerd. Want alle borrelhapjes maken, kan best een klusje zijn. Wij begrijpen stiekem heel goed als je daar niet altijd zin in hebt. Wanneer het buiten warm is, wil je nou eenmaal niet te lang in de keuken staan. Gelukkig hebben wij een niet elektrisch geheim wapen ontdekt waarmee je deze zomer in no-time heerlijke hapjes op tafel zet!

Wil je de lekkerste recepten & tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Makkelijk hakken

Alle ingrediënten voor de hapjes met de hand hakken heeft iets therapeutisch, maar het duurt ook erg lang. Gelukkig is het met de 5-Second-Chopper van Tefal zo gedaan en maak je binnen een mum van tijd onze recepten voor zomerse borrelhapjes. Een ui is bijvoorbeeld zo gesneden en je kunt ook supersnel de heerlijkste dips, sauzen, purees, crèmes en cocktails maken. De zeer-resistente rvs-messen worden in meerdere varianten geleverd en kunnen zelfs de meest harde ingrediënten zoals noten, chocolade en ijs vermalen. Hoe makkelijk is dat! Bijkomend voordeel: het apparaat is stekkerloos. Hierdoor is de Chopper eenvoudig mee te nemen en kun je overal je zomerse borrel organiseren. Wat denk je van het park, het strand of op de camping?

Zomerse borrelhapjes

Wil je zelf ervaren hoe eenvoudig en snel de 5-Second-Chopper van Tefal is in gebruik? Probeer het maar eens uit met deze recepten!

Citroengranita met muntsiroop

Wat past er nou beter bij een zomerse borrel dan verkoelend ijs? Met het krachtige roteermes kun je in slechts enkele bewegingen ijsblokjes hakken. Dat is niet alleen lekker voor in de cocktail maar ook handig voor zelf granita maken. Deze citroengranita met muntsiroop smaakt naar vakantie.

> naar het recept: citroengranita met muntsiroop

Citroengranita met muntsiroop

Crostini met vers gehakte steak tartare

Wie weleens steak tartare heeft gemaakt, weet dat het veel snijwerk is. Gelukkig is met de Chopper het klusje zo geklaard. Hoe fijn je tartare wil hebben, is helemaal aan jou. Want hoe vaker je aan het touw van het apparaat trekt, hoe harder de messen malen en hoe fijner de ingrediënten gehakt worden. Houd je van grove tartare? Trek dan slechts een paar keer aan het koord. Liever wat fijner? Trek dan wat vaker. Zo maak je het eenvoudig naar eigen smaak.

> naar het recept: crostini met vers gehakte steak tartare

Crostini met vers gehakte steak tartare

Lees ook: Het geheime wapen voor deze zomer, zonder stroom!

Onze tips

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!