Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Katinka Lansink Dodero

GEWONNEN: 2x een masterclass ceviche maken

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Op 28 juni is het Día Nacional del Ceviche, oftewel de dag van ceviche! Reden voor een feestje, en dat vieren we door twee plekken weg te geven voor een masterclass over het bereiden van ceviche, door niemand minder dan Katinka Lansink Dodero, van cevicheceviche.

Win een masterclass ceviche maken

Wil je alles weten over ceviche, inclusief de lekkerste recepten? Dan is een masterclass van Katinka Lansink Dodero een dikke aanrader. Ze neemt je mee de keuken in om te proeven, koken en eten. Zo leer je alles over ceviche en de Peruaanse keuken.

Op zondag 30 juni 2024 maak je tijdens de masterclass in groepsverband ongeveer zes recepten uit de boeken van Katinka. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Peruaanse popcorn, pepersalsa, ceviche, roerbak, een ovengerecht en hartige bananenkoekjes. Uiteraard vertelt ze bij elk gerecht wat meer, zodat je echt ondergedompeld wordt in culinair Peru.

Meedoen aan de masterclass kost € 75,- per persoon, met onze winactie maak je kans op deelname voor maar liefst twee personen. De locatie is in Amsterdam, bij Kas Keerweer.

Wat is ceviche?

Je hebt het vast weleens ergens op een menukaart zien staan of zelfs al weleens gegeten, maar wat is ceviche eigenlijk? Katinka van cevicheceviche legt uit: “Kort samengevat is het niets anders dan rauwe vis zoals zeebaars of dorade die door een scheikundig proces gegaard wordt in tijgermelk. De tijgermelk maak je door limoensap te vermengen met een aantal ingrediënten zoals peper, koriander en andere smaakmakers.”

Het eindresultaat serveer je met rode ui, zoete aardappel, choclo (Peruaanse maïs) en knapperige canchita (een soort popcorn van gepofte maïs).

Zo maak je kans

Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons per mail. Meedoen kan tot en met 23 juni 2024.

Let op! Doe alleen mee aan de winactie als je ook daadwerkelijk kunt op zondag 30 juni 2024.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!