Advertentie
Op 28 juni is het Día Nacional del Ceviche, oftewel de dag van ceviche! Reden voor een feestje, en dat vieren we door twee plekken weg te geven voor een masterclass over het bereiden van ceviche, door niemand minder dan Katinka Lansink Dodero, van cevicheceviche.
Win een masterclass ceviche maken
Wil je alles weten over ceviche, inclusief de lekkerste recepten? Dan is een masterclass van Katinka Lansink Dodero een dikke aanrader. Ze neemt je mee de keuken in om te proeven, koken en eten. Zo leer je alles over ceviche en de Peruaanse keuken.
Op zondag 30 juni 2024 maak je tijdens de masterclass in groepsverband ongeveer zes recepten uit de boeken van Katinka. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Peruaanse popcorn, pepersalsa, ceviche, roerbak, een ovengerecht en hartige bananenkoekjes. Uiteraard vertelt ze bij elk gerecht wat meer, zodat je echt ondergedompeld wordt in culinair Peru.
Meedoen aan de masterclass kost € 75,- per persoon, met onze winactie maak je kans op deelname voor maar liefst twee personen. De locatie is in Amsterdam, bij Kas Keerweer.
Wat is ceviche?
Je hebt het vast weleens ergens op een menukaart zien staan of zelfs al weleens gegeten, maar wat is ceviche eigenlijk? Katinka van cevicheceviche legt uit: “Kort samengevat is het niets anders dan rauwe vis zoals zeebaars of dorade die door een scheikundig proces gegaard wordt in tijgermelk. De tijgermelk maak je door limoensap te vermengen met een aantal ingrediënten zoals peper, koriander en andere smaakmakers.”
Het eindresultaat serveer je met rode ui, zoete aardappel, choclo (Peruaanse maïs) en knapperige canchita (een soort popcorn van gepofte maïs).
Zo maak je kans
Om kans te maken op deze prijs hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten, de winnaar ontvangt persoonlijk bericht van ons per mail. Meedoen kan tot en met 23 juni 2024.
Let op! Doe alleen mee aan de winactie als je ook daadwerkelijk kunt op zondag 30 juni 2024.
(winactie gesloten)
Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.
Onze tips
Getest: deze cola is bijna nét zo lekker als Coca Cola (en het is geen Pepsi)
Vers van de pers: bak je eigen brood, AH Blue Home en meer!
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.