Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Fettuccine met kip en morieljes met daarover parmezaanse kaas

Padella is hét boek voor jouw nieuwe pasta recepten

Ben jij een enorme pasta-fan en pak jij het liefst elke dag uit met weer een andere variant? Dan is het nieuwe pastakookboek Padella hét perfecte boek voor jou. Van klassieke recepten tot vernieuwende creaties, je vindt ze hier allemaal (en meer!).

Lees verder na de advertentie

Soms gaat er niets boven een goed bord pasta. Of je nu een simpele spaghetti bolognese maakt of juist uitpakt met een zelfgemaakte ravioli, pasta valt bijna altijd wel in de smaak. De meeste pasta recepten zijn vaak met gemak te bereiden; je kunt het zo uitdagend voor jezelf maken als je wilt. Wil je graag je pastakennis verbreden? Dan is Padella het nieuwe kookboek dat je in je kast wilt hebben staan! Auteur Tim Siadatan leert je alles over verschillende soorten pasta, de bereiding en technieken, en deelt natuurlijk de lekkerste recepten. En goed nieuws: wij geven je alvast een kleine sneak preview in zijn boek met drie heerlijke recepten.

Tip

Snel door naar de recepten? Deze vind je onderaan de pagina!

Padella

€ 29,99
Padella kookboek cover

Padella

Dit prachtige pastaboek – waar wij enorme fan van zijn – bevat alles wat je nodig hebt om zelf de meeste lekkere pasta’s te maken. Met een ruime keuze aan meer dan 100 pastarecepten, van klassiek tot nieuwe creaties, én een duidelijke uitleg over ingrediënten en technieken, word jij binnen no time een echte pastachef. Tim deelt niet alleen recepten, maar leert je hoe je een pastamaaltijd écht goed gemaakt. Van snelle pastagerechten voor elke dag tot de meest feestelijke recepten, met Padella zet je voor elke gelegenheid een overheerlijke pasta op tafel.

Padella is de naam van de pastabar in Londen van Tim. Het is een onwijs populair restaurant en dagelijks staan er mensen in de rij om de befaamde pasta’s te proeven. Dus ga je binnenkort naar Londen? Vergeet dan zeker geen bezoek te brengen aan deze hotspot!

Lees verder na de advertentie

Tim Siadatan

Tim is een van de leerlingen van Jamie Oliver, nadat hij meedeed aan het leerwerktraject voor jonge koks in het programma Jamie Oliver’s Fifteen. Na deze opleiding werkte hij in verschillende grote keukens, waaronder St JOHN en Moro. In 2010 opende hij samen met zijn zakenpartner Jordan Frieda het restaurant Trollo in Islington in Londen. In 2016 was het tijd voor de volgende stap en opende hij de deuren van Padella, zijn pastabar. Hier voegde hij in 2020 een tweede vestiging aan toe.

Na deze succesjaren was het voor Tim tijd om zijn kennis en kunst vast te leggen in een kookboek en bracht hij dit prachtige kookboek uit. Met succes! Ben jij net zo’n grote fan van pasta als wij op de redactie zijn? Dan wil je onderstaande recepten zeker proberen!

Kerst Tip

Een ontspannen kerst.
Een ontspannen kerst.

Bij MediaMarkt kun je terecht voor de beste Kleine keukenapparatuur kerstdeals. Leuk voor onder de kerstboom.

Lees verder na de advertentie

Recepten Padella

Gedekte tafel met twee borden spaghetti met pesto. Op tafel staat een pepermolen en glazen

Spaghetti met pesto alla genovese

Pesto is super makkelijk om zelf te maken en geloof ons: hierna wil je nooit meer uit een potje! Een écht goede pesto heeft zoveel smaak dat je eigenlijk niets meer nodig hebt dan spaghetti en pesto om een heerlijk gerecht op tafel te zetten.

Naar het recept
Fettuccine met kip en morieljes met daarover parmezaanse kaas

Fettuccine met kip en morieljes

Zin in een andere pasta dan de standaard bolognese of pesto? Deze fettuccine combineert kip met morieljes, een bijzondere paddenstoel met een kruidige smaak. Een tikkeltje luxe, maar vooral ontzettend lekker.

Naar het recept
Gnocchi met ragù van gehakt en radicchio

Gnocchi met ragù van gehakt en radicchio

Ragù wordt vaak gegeten met tagliatelle, maar is minstens zo lekker met gnocchi! Door de toevoeging van radicchio, ook wel roodlof, krijgt de ragù een licht bittere touch. Perfect voor wie eens een verrassend pastagerecht wilt!

Naar het recept
Profielfoto van

Julie van den Berg

Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!