
Kerst is in aantocht… en wij kunnen niet wachten! In Het grote kerstnummer van Foodies vind je echt álles dat je voor de feestdagen nodig hebt, van een uitgebreide kerstbrunch tot een chic driegangenmenu, prachtige toetjes en feestelijke drankjes om mee te proosten. Zo lekker dat je ze nú al wil maken…
Lees verder na de advertentie
Wij zijn bij Foodies al even in kerstsferen, zodat we jou straks de lekkerste december ooit kunnen bezorgen. Het grote kerstnummer is nú verkrijgbaar en staat boordevol feestelijke inspiratie. Dus haal ‘m snel in huis door op de onderstaande knop te drukken of naar de winkel te gaan.
Kun je niet wachten om te ontdekken wat voor lekkers er allemaal in staat? We geven je alvast een exclusief voorproefje van de lekkerste recepten uit het nieuwe nummer. Spoiler: je wilt meteen de keuken in.
Het grote kerstnummer
De unieke editie van 2025€ 12.50- 90+ kerstrecepten
- Mix-and-matchkerstmenu
- Extra veel voor-, hoofd-, bij- én nagerechten

Het grote kerstnummer van Foodies
Of je nu op zoek bent naar voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, feestelijke drankjes of oogverblindende baksels: we delen er de lekkerste recepten voor. Wat denk je bijvoorbeeld van kardemom-frambozenbuns, spiced Aperol spritz, carbonara-arancini, knoflookbreekbrood met gebakken camembert, kalkoen met smoky ahornglaze of een filokrans met halloumi, snijbiet en flespompoen?
Tip!

Ontvang tijdelijk tot 48% korting op een Foodies abonnement
Het grote kerstnummer: sneak peek
Hoe lekker die kerstrecepten ook klinken, een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom hebben wij deze sneak peek van Het grote kerstnummer voor jullie gemaakt. Dan weet je alvast een beetje wat je kan verwachten als deze unieke editie op je deurmat valt…









Bestel nu voor kerst
Ben je enthousiast? Bestel dan nu Het grote kerstnummer, zodat je je helemaal goed kunt voorbereiden op kerst!
Onze tips

Brood of banket? Alles over het maken van de Italiaanse panettone

Wat is een kerststol?

Getest: de lekkerste gevulde speculaas bevat geen amandelspijs

‘Lekker feestelijk’: kook deze kerst stressvrij met Jet van Nieuwkerk

GEWONNEN: 3x ongefilterde olijfolie van Atrevido

Foodies kerstgelukjes: win deze geweldige prijzen in december

De virale Ninja SLUSHi scoor je nu belachelijk goedkoop

Zo geef je de klassieke tarte tatin een verrassende twist

Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.



