Abonneren
Foodies kerst
De unieke editie van 2025
Cover van
Cover Super Simple

Simpel én lekker? Dan wil je deze recepten maken

Van doordeweekse klassiekers tot gerechten waarmee je indruk maakt op tafel: Sepp van Dijk, beter bekend als The Twisted Chef, bewijst dat koken voor elke gelegenheid makkelijk én leuk kan zijn. Wij mogen alvast een voorproefje geven uit zijn gloednieuwe boek Super Simple, Very Tasty.

Lees verder na de advertentie

We kennen allemaal wel het gevoel dat je even inspiratieloos bent als het gaat om het bedenken van het avondeten. Of dat je overal zin in hebt, behalve urenlang doorbrengen in de keuken. Gelukkig heeft Sepp van Dijk (@a_twisted_chef) nu bij Carrera Culinair een boek uitgebracht, waarin hij zijn recepten deelt voor recepten voor doordeweeks, maar met meer dan genoeg smaak voor een serieus goede maaltijd. Wat dacht je bijvoorbeeld een pasta puttanesca? Of een smashburger met baconjam? Wij vertellen je meer over Super Simple, Very Tasty én delen de eerste recepten uit dit boek met je. Scroll snel door naar beneden!

Lees verder na de advertentie

Super Simple, Very Tasty

€ 29,99
Cover Super Simple

Super Simple, Very Tasty

Sepp deelt in zijn boek heerlijke gerechten die makkelijk te maken zijn, waarvoor je niet (al te) lang in de keuken hoeft te staan en die tóch onwijs lekker en smaakvol zijn. Of je nu op zoek bent naar een makkelijke maaltijd na een lange werkdag, iets simpels voor het hele gezin of juist een gerecht dat chic oogt maar niet te ingewikkeld is: in Super Simple, Very Tasty vind je meer dan genoeg toegankelijke recepten die voor iedereen maakbaar zijn.

Lees verder na de advertentie

Denk bijvoorbeeld aan eenvoudige eenpansgerechten of Aziatische rijstgerechten, maar ook aan rijke pasta’s, gezonde salades, stoompakketjes, stoofgerechten en zelfs snacks, sauzen en desserts. In dit boek vind je meer dan genoeg inspiratie voor elke dag van de week. Sepp wil vooral laten zien dat eten veel meer is dan alleen eten: “Er is niks mooier dan samen van een zelfgemaakt gerecht te genieten.”

Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste kookboeken?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

A Twisted Chef

Lees verder na de advertentie

Sepp van Dijk begon op jonge leeftijd al met het maken van eten. Op zesjarige leeftijd was hij al druk in de weer met het maken van hapjes voor vrienden en acht jaar later stond hij al in de keuken van restaurant Karel V in Utrecht. Hier heeft hij veel mogen leren – ook dat hij geen chefkok wilde worden – en is zijn passie voor koken nog groter geworden.

Zo ging twee jaar geleden zijn kookvideo over Franse uiensoep viraal en werd hij zo een grote bekendheid op social media en kwam de ene na de andere kans. Van een sterrenreview van Gordon Ramsey voor zijn Marry Me Chicken Wellington tot uiteindelijk een fotoshoot met David Loftus en District 10 voor dit nieuwe kookboek. En dat is een heerlijk exemplaar geworden waar wij van mogen genieten!

Volgens Sepp kan iedereen koken. “Ik heb het nog nooit gekookt, dus ik denk dat ik het wel kan. Iedereen kan koken. Ik dacht ik zeg het maar gewoon en dat is eigenlijk ook gelijk het belangrijkste wat ik te vertellen heb. Moeilijk hoeft het echt niet te zijn, alleen een uitje aanfruiten is vaak al genoeg om te horen dat het lekker ruikt!

Recepten Super Simple, Very Tasty

Creamy beef rigatoni_scaled in een bod en pan

Creamy beef rigatoni

Hij is net anders dan anders, de pasta kook je namelijk in de saus. Hierdoor krijg je een extra romige saus in combinatie met de slagroom en Parmigiano.

Naar het recept
Birria tacos op een bord met saus

Birria tacos

Birria is echt een smaakbom: veel Mexicaanse kruiden, lekker lang gestoofd en de gedroogde pepers zorgen voor de authentieke smaak.

Naar het recept
Orzo_prei_prosciutto in een pan

Orzo prei prosciutto

Dit is een gouden combinatie, niets meer, niets minder. Doordat je de prei eerst langzaam stooft en karamelliseert, krijgt het gerecht een megalekkere, bijna zoete touch. De prosciutto wordt meegestoofd met de prei, waardoor alle smaak goed vrijkomt. Het zoute van de prosciutto en het zoete van de prei houden elkaar perfect in balans en de orzo zorgt voor extra lekkere romigheid. Dat je maar één pan nodig hebt, maakt het win-win!

Naar het recept

Ben je nieuwsgierig geworden naar meer recepten uit het boek Super Simple, Very Tasty?

Profielfoto van

Julie van den Berg

Altijd in voor een feestje – vooral als er eten én wijn is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Houdt van het organiseren van etentjes voor familie en vrienden. Haat koriander.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!